اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه این استان رتبه چهارم کشوری در تولید انگور را به خود اختصاص داده است، گفت: سالانه بیش از ۴۱۰ تُن آب‌غوره توسط سه واحد صنعتی در استان استحصال می‌شود که در مصارف خانگی و تهیه سالاد‌ها و چاشنی غذا‌ها به‌کار می‌رود؛ البته بخش عمده‌ای از آب‌غوره نیز در استان نیز به روش سنتی خانگی تهیه می‌شود.

آوای مرز : رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی با اشاره به آغاز برداشت انگور از باغ‌های شهرستان‌های مختلف استان گفت: آذربایجان غربی با ۲۰۰هزار تن تولید در جمع چهار استان با بیشترین میزان برداشت انگور در کشور قرار دارد.

خسرو شهبازی سطح زیر کشت محصول انگور استان را ۲۲هزار و ۸۳۲ هکتار عنوان کرد و گفت:کشاورزان آذربایجان غربی، ۵۲ رقم انگور را از این میزان باغات برداشت می‌کنند.

وی با بیان اینکه شهرستان ارومیه رتبه اول را از نظر سطح زیر کشت این محصول در آذربایجان غربی داراست، اضافه کرد: از مجموع انگور تولیدی استان ۱۶۰ هزار تُن به صورت آبی و بقیه به صورت دیم برداشت می‌شود.

وی اضافه کرد: انگور دومین محصول باغی استان بوده و بیش از ۳۰ هزار بهره بردار به طور مستقیم و ۳۰ هزار نفر به صورت غیر مستقیم در امر داشت و برداشت، بسته‌بندی و حمل و نقل انگور فعالیت کرده و از این راه امرار معاش می‌کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه این استان رتبه چهارم کشوری در تولید انگور را به خود اختصاص داده است، گفت: سالانه بیش از ۴۱۰ تُن آب‌غوره توسط سه واحد صنعتی در استان استحصال می‌شود که در مصارف خانگی و تهیه سالاد‌ها و چاشنی غذا‌ها به‌کار می‌رود؛ البته بخش عمده‌ای از آب‌غوره نیز در استان نیز به روش سنتی خانگی تهیه می‌شود.

شهبازی با بیان اینکه بخشی از انگور تولیدی استان سالانه به کشور‌های همسایه صادر می‌شود، اظهار کرد: از کل محصول تولیدی ۶۰ درصد به صورت تازه خوری در استان و سایر نقاط کشور مصرف شده، مقداری نیز صادر شده و بقیه در صنایع تبدیلی به صورت آب میوه، کشمش و شیره انگور فرآوری می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر خبرها

اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست