آوای مرز : معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجانغربی گفت: هرگونه تجمع تبلیغاتی در فضای بسته شامل سالن های اجتماعات، مساجد، سالن های ورزشی و مکانهایی از این دست در استان ممنوع است.
علی مصطفوی در جلسه شورای اطلاع رسانی آذربایجان غربی افزود: طبق پروتکل های تعیین شده، در فضای باز نظیر استادیوم های ورزشی و حیاط مدارس با رعایت فاصله های اجتماعی مناسب با ظرفیت حداکثر ۳۰ درصدی آن مکان مشکلی برای برپایی تجمع انتخاباتی و تبلیغاتی وجود ندارد.
وی اضافه کرد: البته نباید مدت زمان برگزاری این تجمع ها بیشتر از ۲ ساعت طول بکشد.
رییس ستاد انتخابات آذربایجان غربی اظهار کرد: برگزاری مراسم استقبال از نامزدها و راه اندازی کاروان ها ممنوع بوده که نامزدها باید این موارد را رعایت کنند.
مصطفوی ادامه داد: تعداد صندوق های اخذ رای انتخابات ۲۸ خرداد در آذربایجان غربی ۲ هزار و ۷۸۹ است که از این تعداد یک هزار و ۸۹۴ شعبه اخذ رای سیار و ۸۹۵ شعبه ثابت جمع آوری رای مردم را خواهند کرد.
وی گفت: شعب اخذ رای در انتخابات ۲۸ خرداد امسال نسبت به انتخابات گذشته، هشت درصد افزایش یافته و شروع فرایند انتخابات نیز که پیشتر از ساعت هشت صبح بود به خاطر پروتکل های مربوط به بیماری کووید ۱۹ از ساعت هفت صبح تا ۲ بامداد روز ۲۹ خرداد خواهد بود.
وی افزود: مجریان انتخابات باید تمامی جوانب را رعایت کنند و تلاش داشته باشند تا مشارکت مردم در انتخابات به حداکثر برسد.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی اضافه کرد: تمامی مجریان انتخابات بی طرفی را رعایت کنند چون رای مردم در پیش ما امانت است و باید این امانت را به مقصد خود برسانیم.
وی همچنین در رابطه با بیماری کووید ۱۹ گفت: در آذربایجان غربی، پنج شهر با وضعیت زرد و ۱۲ شهر با وضعیت نارنجی کرونایی وجود دارد.
مصطفوی در رابطه با قطعی برق در آذربایجان غربی اظهار داشت: با توجه به کمبود آب در استان برنامه ریزی شده تا سهمیه بندی شود تا عدالت در قطع برق رعایت شود.
وی ادامه داد: بیمارستان ها و واحدهای اکسیژنساز قرار است در اولویت اداره برق باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی هم در این جلسه با تاکید بر همراهی دستگاه های اجرایی بر تقویت اطلاع رسانی خاطرنشان ساخت : این اداره در طول چند مدت اخیر اقدامات ارزنده ای در حوزه فضای مجازی و نشست های هم اندیشی با رسانه ها برگزار کرده است.
حجت الاسلام دکتر ناصر خدایاری خواستار فعال سازی و همکاری همه اعضا و دستگاه های حوزه اطلاع رسانی برای ایجاد شور انتخاباتی و بالابردن حس امید و اعتماد در جامعه شد.
رییس کارگروه اطلاع رسانی ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا در آذربایجانغربی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه روند بیماری کووید ۱۹ در این استان مثل سایر استانهای کشور رو به کاهش است، گفت: متاسفانه فوتی ها رو به افزایش است که این را پیش بینی می کردیم که فوتی ها افزایش می یابد.
دکتر علی احمد آقاپور افزود: باید مواظب باشیم تا این کاهش را حفظ کنیم چون وضعیت بیماری کرونا شکننده است.
وی اضافه کرد: متاسفانه در رابطه با واکسناسیون در فضای مجازی تبلیغ منفی می کنند ولی تزریق واکسن خیلی موثر است و خطرات واکسن در حد صفر است.
نائب ریس خانه مطبوعات آذربایجان غربی هم در این جلسه با اشاره به اینکه جریان شناسی ، جریان سازی و خنثی سازی جزو رسالت ها و اهداف تشکیل این شورا می باشد ، اذعان کرد : مدیریت افکار عمومی باید بصورت شایسته در دستور کار متولیان امر قرار گیرد.
عبدالسلام معروفی با تاکید بر حمایت از مطبوعات ، رسانه ها و خبرنگاران به ضعف اساسی در برگزاری عدم نشست های خبری مدیران دستگاه های اجرایی و ارتباط با رسانه ها اشاره کرد و خواستار پر کردن این خلا شد.
وی با انتقاد از ضعف اطلاع رسانی ، عدم توجه مدیران و مسئولان استانی به وضعیت مطبوعات و همچنین کاهش فاصله ها و افزایش اعتماد عمومی خواستار کاهش مشکلات پیش رو شد.
سایر اعضای جلسه هم به ارائه نکته نظرات و پیشنهادات خود حول چالش ها و مشکلات پیش رو پرداختند