اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست

آوای مرز : دبیر علمی جشنواره ملی تولید محتوی دیجیتال دریاچه ارومیه گفت:  ۱۵۰ نفر در اختتامیه جشنواره ملی تولید محتوای دیجیتال دریاچه ارومیه بصورت تیمی شرکت کردند.

امین رستم زاده در اختتامیه رویداد استارت آپ دریاچه ارومیه که در مجتمع علمی تحقیقاتی جهاد دانشگاهی استان برگزار شد افزود: در روز اول برگزاری رویداد ۸۶ ایده مطرح شد که از این تعداد ۱۸ ایده انتخاب شده و به مرحله اصلی رویداد استارتاپی راه یافتند.
وی ادامه داد:از بین ۱۸ ایده منتخب روز اول برگزاری رویداد استارت آپ ویکند دریاچه ارومیه ۱۲ایده در بخش دانشجویی و ۶ایده در بخش دانش آموزی انتخاب شد.
رستم زاده گفت: ۲۵۰ نفر در روز اول رویداد شرکت داشتند که ۶۵ درصد کل شرکت کنندگان را بزرگسالان و ۳۵ درصد مابقی را دانش آموزان  تشکیل دادند.
دبیر علمی جشنواره ملی تولید محتوی دیجیتال دریاچه ارومیه با اشاره به برگزاری ۱۴ساعت کارگاه تیم سازی،بوم مدل کسب وکار ناب و کارگاه نحوه ارائه موثر ایده  خاطر نشان کرد: ۶ پیش رویداد بزرگ در  با رکورد درخشان که نشان از لجستیک قوی و حمایت قدرتمند از این رویداد بود با همکاری جهاد دانشگاهی،استانداری آذربایجان غربی، ستاد احیای دریاچه ارومیه،سازمان حفاظت محیط زیست در شهرهای تهران،تبریز و ارومیه، سنندج و بندرعباس  برگزار شد.
وی بابیان اینکه ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر به ساعت از برنامه ها و رویدادهای جشنواره بهره مند شدند یادآور شد:‌۱۲۰۰ نفر به ساعت از مجموع شش (۶) پیش رویداد در نقاط مختلف کشور از جمله ارومیه، تبریز، سنندج، بندرعباس و دانشگاه صنعتی شریف تهران،که با حضور و سخنرانی اساتید شاخص کارآفرینی و استارت آپی کشور در سطح کشور برگزار گردید بهره مند شدند.
رستم زاده با بیان اینکه این جشنواره در ۶ محور وب سایت و شبکه های اجتماعی، فیلم و مستند کاربردی، بازی های رایانه ای و انیمیشن، نرم افزار های تلفن همراه، نرم افزارهای کاربردی و اینترنت اشیاء در ۲ بخش بزرگسالان و دانش آموزی برگزار شدگفت : برای برگزاری کیفی علمی و از همه مهمتر عملیاتی تر این رویدادملی از ۱۰ نفر منتور و تسهیلگر ملی و برتر استانی استفاده شده است.
دبیر علمی جشنواره ملی تولید محتوای دیجیتال دریاچه ارومیه با اشاره به علمکرد کمیته های مختلف در برگزاری این رویداد ملی گفت: در طول برگزاری این رویداد ۱۳۵۰ نفر به ساعت در کمیته اجرایی و دبیرخانه، ۲۵۰ نفر به ساعت در کمیته رسانه و اطلاع رسانی، و ۳۰۰ نفر به ساعت در کمیته علمی رویداد کار علمی و اجرایی صورت گرفته است.
وی افزود: در راستای اطلاع رسانی این رویداد ملی به دستگاهها و مراکز علمی، دانشگاهها، پارکها و مراکز رشد بیش از ۱۰۰۰ مورد نامه نگاری و مکاتبه صورت گرفته است که در نوع خود کم نظیر می باشد.
این مدرس رسمی کارآفرینی و خلاقیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر ضرورت بهره گیری از ایده ها، نوآوری ها و نگرش خلاقانه علمی در ارائه راهکارها و اقدامات موثر بومی با هدف ارایه نسخه کارآفرینانه و حل چالش مدنظر گفت:
رویدادهای استارتاپی به عنوان بستری برای خلق استارت آپ های نسخه ساز چالش ها و مدارهای توسعه به نوعی یک افق نو وبدیع در خلق ایده های نوین تلقی می شوند که فرصتی عالی برای پیاده سازی تفکر ناب و خلاق افراد در جهت تعالی جامعه محقق می نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر خبرها

اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست