اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست

آوای مرز : معاون وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: از ۴۵۰ هزار تن سیب باقی مانده در سردخانه های آذربایجان غربی ۲۰۰ هزار تن سیب ممتاز بوده و قابلیت صادرات به کشورهای دیگر را داراست .

اسماعیل قادری فر افزود: تمام بهای سیب صنعتی خریداری شده از باغداران آذربایجان غربی در مدت زمان کمتر از سه ماه از آغاز خرید تضمینی پرداخت شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: تعاون روستایی امسال بیش از  ۴۲ هزار تن سیب درجه ۳ یا همان سیب صنعتی باغدارن استان را خریداری کرده و ۴۹۰ میلیارد ریال از بهای آن پرداخت شده بود و مابقی نیز به مبلغ  ۹۹ میلیارد ریال به حساب آنان واریز شد.

او با اشاره به حمایت جدی دولت از کشاورزان و حذف واسطه ها از بازار سیب صنعتی بیان کرد: تا قبل از ورود دولت به خرید تضمینی قیمت سیب در بازار سه هزار ریال بود که در شورای قیمت گذاری به بیش از ۱۴ هزار ریال در راستای حمایت از کشاورزان افزایش یافت.

وی با بیان اینکه سیب درختی این استان یک برند ملی است، بیان کرد: لازم است تا با توجه به زیرساخت‌های مطلوب و گمرکات موجود در این منطقه روند صادرات محصولات و رفع موانع صادراتی پیگیری شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: از ۴۵۰ هزار تن سیب باقی مانده در سردخانه های آذربایجان غربی ۲۰۰ هزار تن سیب ممتاز بوده و قابلیت صادرات به کشورهای دیگر را داراست .

او ادامه داد: کشاورزان آذربایجان غربی بهترین محصول را تولید می کنند و باید این تولید کنندگان با حذف دلالان و واسطه ها و با عرضه مستقیم محصولات به مصرف کننده از سود حاصل از فروش محصول برخوردار شوند.

قادری فر گفت: با توجه به اینکه محصول کشاورزان این استان قابلیت صادرات و بازاررسانی مستقیم را داراست، مقرر شده بخشی از این صادرات به صورت هواپیمایی حمل شود و عرضه مستقیم در کلانشهرها نیز انجام خواهد شد.

گفتنی است؛ اوایل هفته جاری استاندار آذربایجان غربی با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی برای صادرات ۵۰۰ هزار تن سیب موجود در سردخانه های استان تا پایان سال جاری گفته بود: باید سند جامع بهره برداری مناسب از محصول سیب استان از تولید، فراوری، بازاریابی و تجاری سازی تدوین شود.

روند صادرات سیب در قطب تولیدش در ایران، آنقدر ناکام مانده که هر ساله سعی می شود این محصول با هزاران ترفند به صورت خام صادر شود و هر بار نگرانی ها از فاسد شدن محصول تا خالی شدن کامل سردخانه ها، نشان می دهد که مسئولان هیچ برنامه ای برای صادرات سیب ندارند و اکنون قریب به ۱۰ هزار میلیارد تومان ارزش مالی محصول سیب آذربایجان غربی، در حال هدر رفتن است!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر خبرها

اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست