آوای مرز : استاندار آذربایجان غربی گفت : در برخی از مناطق استان به دلیل مشکلات اینترنت و نبود سخت افزارهای لازم دانش آموزان امکان استفاده از نرم افزار آموزشی شاد، را ندارند.
محمد مهدی شهریاری در نخستین جلسه شورای آموزش و پرورش استان در سالجاری، با اشاره به شیوع بیماری کرونا در کشور و تعطیلی تمامی مراکز آموزشی به دلیل جلوگیری از شیوع این بیماری، گفت : متاسفانه تعطیلی مراکز آموزشی و مدارس موجب وارد شدن برخی مشکلات در فرایند آموزش در بین دانش آموزان شده است.
او با تاکید بر لزوم برنامه ریزی مناسب آموزش و پروش برای تحصیل دانش آموزان در این ایام افزود: در شرایط کنونی گسترش بیماری کرونا نباید به ادامه تحصیل دانش آموزان لطمه وارد کند.
شهریاری با تاکید بر لزوم برنامه ریزی مناسب وزارت آموزش و پرورش برای جلوگیری اخلال در فرایند آموزش در بین دانش آموزان، گفت: آموزش و پرورش با طراحی نرم افزار شاد تلاش دارد تا در شرایط فعلی و بصورت مجازی فرایند آموزش را در بین دانش آموزان ادامه دهد.
او ادامه داد: متاسفانه بر اساس گزارش های دریافتی برخی از دانش آموزان در استفاده از این اپلیکیشن دچار مشکل شده اند که ضروری است وزارت آموزش و پرورش مشکلات موجود در استفاده دانش آموزان از این نرم افزار را رفع کند.
استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه در برخی از مناطق استان به دلیل مشکلات اینترنت و نبود سخت افزارهای لازم دانش آموزان امکان استفاده از این نرم افزار آموزشی را ندارد افزود: آموزش و پرورش استان با استفاده از سایر ابزارهای آموزشی روند ادامه تحصیل دانش آموزان در این مناطق را فراهم نماید.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانغربی هم در این جلسه گفت: با در نظر گرفتن افزایش حقوق در اسفند سال گذشته، کل پرداختی آموزش و پرورش استان حدود ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان شده که از این میزان، یکهزار و ۸۰۰ میلیارد تومان مربوط به حقوق و مابقی مربوط به سایر پرداختیهاست.
ابراهیم محمدی با بیان اینکه ۲۹۷ میلیارد تومان معوقات سال گذشته این نهاد است، ادامه داد: از این میزان، ۱۹۱ میلیارد تومان مربوط به پاداش سال ۱۳۹۸ و مرخصیهای ذخیره بوده که به طور معمول تا تیر پرداخت میشود و ۱۰۶ میلیارد تومان مربوط به معوقات پرسنلی و غیر پرسنلی است.
وی بیان کرد: در بخش سرانه دانش آموزی ۹ میلیارد و ۸۱۲ میلیون تومان سرانه دانش آموزی در بخش عادی پرداخت و نسبت به سال ۱۳۹۷، ۲.۲ برابر شدهاست.
او افزود: برای سرانه دانش آموزی مدارس شبانهروزی نیز بیش از ۲۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات ملی و استانی اختصاص یافت.
وی با قدردانی از شهرداران و شوراهای شهر استان گفت: سال گذشته، ۶ میلیارد و ۴۸۹ میلیون تومان درآمد آموزش و پرورش استان، حاصل از عوارض پنج درصد شهرداریهای استان بود که نسبت به سال ۹۷، سه برابر شدهاست.