اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست

آوای مرز : فرمانده انتظامی آذربایجان غربی از کشف ۳۵ هزار و ۳۰۰ عدد ماسک سه لایه قاچاق در شهرستان بوکان خبر داد.

سردار مسعود خرم نیا اظهار کرد: ۳۵ هزار و۳۰۰ عدد ماسک سه لایه قاچاق از دو دستگاه خودروی عبوری در محور سقز به بوکان توسط پلیس شهرستان بوکان به ارزش ۵۲۹ میلیون ریال کشف و در این زمینه دو نفر متهم شناسایی و دستگیر شد.

او همچنین با اشاره به افزایش قاچاق احشام در استان گفت: مأموران پاسگاه انتظامی کوپر حین گشت زنی و کنترل خودروهای عبوری در محور” پیرانشهر- سردشت” به ۶ دستگاه خودرو خاور ایسوزو، مشکوک شده و آنها را متوقف کردند.

فرمانده انتظامی آذربایجان غربی ادامه داد: در بازرسی از خودروها ۴۸۸ رأس گوسفند قاچاق کشف شد که برابر اعلام کارشناسان ارزش احشام مکشوفه ۱۴ میلیارد و ۶۴۰ میلیون ریال برآورد شده است.

خرم نیا گفت: در این خصوص ۶ دستگاه خودرو خاور ایسوز توقیف و متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضائی شدند.

او اضافه کرد: در راستای مبارزه با قاچاق دام در میاندوآب نیز عوامل انتظامی حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیون ۱۰چرخ اتاقدار ۲طبقه مشکوک شده و آن را متوقف کردند.

فرمانده انتظامی آذربایجان غربی گفت: در بازرسی از کامیون متوقف شده، ۲۵۱ راس گوسفند قاچاق کشف شد که برابر اعلام کارشناسان ، ارزش آنها ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

او در پایان اظهار کرد: در این مورد نیز یک دستگاه کامیون توقیف و ۳ نفر متهم دستگیر که پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضائی شدند.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی تیرماه امسال از افزایش قاچاق دام زنده از مرزهای غربی کشور به بازار عراق خبر داد و گفت: وقتی اختلاف ۵۰ هزار تومانی در دو بازار وجود داشته باشد طبیعی است که دامدار با پذیرش ریسک آن اقدام به فروش دام در بازار عراق می‌کند.

 علی اصغر ملکی در گفتگو با تسنیم افزود: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم گوسفند زنده در بازار تهران ۴۰ هزار تومان است که اگر وارد بازار عراق شود به ۹۰ هزار تومان می رسد.

وی همچنین اظهارداشت: این عامل باعث شده همه شاهد خروج غیرمجاز دام زنده از شهرهای اشنویه و پیرانشهر به بازار سلیمانیه عراق باشند.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: این دو شهر از حیث مسافت با مرز سلیمانیه عراق خیلی نزدیک هستند و افراد پیاده می توانند دام زنده را به آن طرف مرز گسیل دهند.

وی افزود: وقتی اختلاف ۵۰ هزار تومانی در دو بازار وجود داشته باشد طبیعی است که دامدار با پذیرش ریسک آن اقدام به فروش دام در بازار عراق می‌کند.

ملکی اظهارداشت: این اقدام باعث ایجاد کمبود عرضه دام زنده و به تبع گرانی گوشت قرمز در بازار داخلی می‌شود که مراجع قانونی باید موضوع مدنظر را قاطعانه پیگیری کنند.

وی تصریح کرد: به طور قطع قاچاق دامی که در شرایط کنونی در مرزهای غربی کشور انجام می شود روی کمبود عرضه و گرانی آن در ماه های آینده تاثیر می گذارد از این رو باید جلوی قاچاق گرفته شود.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: یکی از گلایه های چوبداران این است که میادین دام که در سطح شهرستان تشکیل می شد به واسطه شیوع کرونا و مسائل بهداشتی تعطیل شده است.

وی افزود: همین امر باعث شده خرده فروشان نتوانند دام خود را در میادین عرضه کنند و عمده فروشان هم در منازل خود معامله دام را انجام می دهند و تحت عنوان جابجایی دام عشایر، شبانه یا شگردهای دیگری دام ها را به سر مرز می برند و به طرف های عراقی عرضه می کنند و پول خوبی هم به جیب می زنند.

ملکی در ادامه یادآورشد: راهکار اساسی برای رفع این مشکل بازگشایی میادین دام زنده در مناطق دام خیز کشور البته با رعایت پروتکل های بهداشتی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر خبرها

اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست