اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست

آوای مرز : معاون رییس جمهوری از استاندار آذربایجان غربی به دلیل مدیریت مناسب برای پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی در استان قدردانی کرد و گفت: تلاش برای توسعه استان، برنامه ریزی برای جذب اعتبار مناسب برای اجرای طرح ها و اختصاص زمان قابل توجه برای پیگیری مشکلات از جمله اقدامات مناسب مدیریت ارشد استان در ماه های گذشته بوده است.

معاون رییس جمهوری از استاندار آذربایجان غربی به دلیل مدیریت مناسب برای پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی در استان قدردانی کرد و گفت: تلاش برای توسعه استان، برنامه ریزی برای جذب اعتبار مناسب برای اجرای طرح ها و اختصاص زمان قابل توجه برای پیگیری مشکلات از جمله اقدامات مناسب مدیریت ارشد استان در ماه های گذشته بوده است.

جمشید انصاری روز پنجشنبه در جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی آذربایجان غربی، مردم این استان را سختکوش دانست و افزود: این ویژگی خاص مردم در کنار همت مسوولان و تلاش شبانه روزی آنان موجب حل مشکلات و برداشتن گام های رو به جلو در سال های آینده می شود.

وی یکی از مزیت های آذربایجان غربی را ظرفیت های بخش کشاورزی عنوان کرد و افزود: با بهره مندی از فناوری های بومی و توان علمی جوانان در قالب شرکت های دانش بنیان می توان زمینه رشد جهشی این بخش را در استان فراهم کرد.

وی بر پیگیری مشکل نیروگاه برق شوط تاکید کرد و ادامه داد: با توجه به افزایش مصرف برق در فصل تابستان، راه اندازی واحدهای جدید در این بخش بسیار مهم است و ما تمام توان خود را برای کمک به سرمایه گذار نیروگاه برق در منطقه آزاد ماکو به کار می گیریم تا مشکل این بخش نیز حل شود.

رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور همچنین بر لزوم حل مشکل مصرف آب در این استان اشاره کرد و گفت: هرچند آمارها از سهم سه درصدی صنعت از آب این استان حکایت دارد ولی با توجه به وضع موجود این آمار نمی تواند درست باشد و باید برای ارتقای این بخش تلاش بیشتری صورت گیرد.

معاون رییس جمهوری و جانشین فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی در آذربایجان غربی همچنین گفت: با توجه به هدفگذاری اولیه در راه اندازی ستاد اقتصاد مقاومتی باید اولویت های اجرایی جدید در این حوزه تعیین شود.

انصاری اضافه کرد: زمانی که برنامه اقتصاد مقاومتی مبتنی بر سیاست های کلی ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب در دولت اعلام شد، افزایش تاب آوری در مقابل تکانه های شدید اقتصادی مد نظر بود اما با توجه به وضعیت امروز کشور، اقدامات ناکافی بوده است.

وی اضافه کرد: با توجه به این روند برنامه ریزی در راستای اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی جدید که بتواند اهداف تعیین شده در برنامه اولیه را پوشش دهد، بسیار ضروری به نظر می رسد.

او بیان کرد: تجدید نظر در مدیریت بانکی، شکل دهی بانک های جدید با ماموریت های نوین، توجه بیشتر به دانش بومی به ویژه موارد دانش بنیان از جمله مواردی است که می تواند در افزایش موفقیت طرح های اقتصاد مقاومتی مفید باشد.

استاندار آذربایجان غربی نیز از آمادگی استان برای تبدیل شدن به هاب تامین نهاده های دامی غرب کشور خبر داد.

محمدمهدی شهریاری از آمادگی استان برای تبدیل شدن به هاب تامین نهاده های دامی غرب کشور خبر داد و گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی ویژه آذربایجان غربی، این استان آمادگی دارد به هاب تامین نهاده های دامی غرب کشور تبدیل شود؛ در این راستا از ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور نیز انتظار مساعدت داریم.

وی افزود: انتظار داریم تخصیص ارز برای واردات نهاده های دامی بصورت عادلانه صورت گیرد تا استان آذربایجان غربی نیز بتواند با بهره مندی از آن، حداقل نیازهای استان های غرب کشور به نهاده های دامی را تامین کند.

استاندار آذربایجان غربی از افزایش اعتبارات پروژه های مصوب سفر رئیس جمهور به استان نیز خبر داد و گفت: در سفر رئیس جمهور به استان ۲ هزار و ۲۶۴ میلیارد تومان طرح در راستای توسعه بخش های مختلف استان تصویب شد که با اضافه شدن چند پروژه راه سازی، این رقم به بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

در این جلسه در خصوص طرح های اقتصاد مقاومتی بخش آب و فناوری گزارشی ارائه شد؛ برنامه اقتصاد مقاومتی اواخر سال ۱۳۹۳ پس از ابلاغ سیاست های کلی از سوی رهبر معظم انقلاب مورد تصویب و اجرا قرار گرفت و در حدود چهار سال گذشته اقدامات خوبی با تلاش دولت تدبیر و امید در این بخش انجام شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر خبرها

اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست