آوای مرز : حدود یک دهه از کلنگ زنی بیمارستان ٨١ تختی اشنویه می گذرد و این بیمارستان هنوز به مرحله بهره برداری نرسیده است، اخیرا فرماندار اشنویه در بازدید از این پروژه اظهار امیدواری کرد تا بیمارستان در دهه فجر امسال به بهره برداری برسد.
بیمارستان ۸۱ تختخوابی اشنویه در زمینی به مساحت ۳۵ هزار متر مربع و زیر بنای ۶ هزار و ۷۰۰ متر مربع در ۳ طبقه احداث شده است و شامل بخشهای جراحی زنان سی سی یو ای سی یو ۳ اتاق عمل داخلی قلب و کودکان است.
با بهره برداری این بیمارستان تعداد تختهای بستری شهرستان اشنویه به ۱۶۰ تخت افزایش خواهد یافت و سرانه تخت آن به ۲ تخت به ازای هر یک هزار نفر خواهد رسید.
شهرستان ۷۵ هزار نفری اشنویه در حال حاضر تنها دارای یک بیمارستان ۲۵ تختخوابی است که ۱۲ پزشک متخصص در آن در حال فعالیت هستند لذا در سال ١٣٩٣ بیمارستانی جدید جهت رفع محرومیت های این شهرستان مرزی کلنگ زنی و قرار بود تا پایان سال ٩٩ به بهره برداری برسد، اما بعد از ٩ سال هنوز این بیمارستان تکمیل نشده و هر سال وعده افتتاح در صورت تخصیص اعتبار داده می شود!
قرار بود این پروژه در هفته دولت امسال به بهره برداری برسد که محقق نشد.
اخیر دکتر محمد امین ولی زاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی، به همراه معاون امور درمان دانشگاه، رئیس اداره درمان بیماریهای معاونت درمان و فرماندار شهرستان اشنویه از بیمارستان در حال احداث اشنویه بازدید کردند،
در این بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ضمن بررسی پیشرفت کار پروژه، از نزدیک با پیمانکار پروژه گفتگو کرد و بر تسریع روند کار تاکید کرد.
در ادامه فرماندار اشنویه اظهار امیدواری کرد با پیگیریهای رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بیمارستان ۸۱ تختی اشنویه در دهه فجر امسال به بهره برداری برسد.
پیشتر علی زنجانی حسنلویی، نماینده نقده و اشنویه در بازدید از بیمارستان در حال ساخت اشنویه با اظهار تاسف از روند اجرای پروژه گفته بود: «با وجود تامین اعتبارات لازم، پیشرفت فیزیکی ساختمان بیمارستان بسیار کند و غیر قابل قبول است»
اوایل سال جاری نیز محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور با بازدید از این بیمارستان از نزدیک در جریان آخرین وضعیت اجرایی آن قرار گرفت و دستور پرداخت اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل آن را صادر کرد.
بسیاری سهل انگاری و کوتاهی پیمانکاران و مجریان پروژه را علت تاخیر در ادامه ساخت بیمارستان عنوان کرده و معتقداند؛ این واحد درمانی با پیشرفت فیزیکی پایین، از بیمارستان کوچک و فعلی اشنویه هم کوچکتر است و این وضعیت برازنده شهر اشنویه نیست.
واحد درمانی مذکور طبق برنامه ریزی های قبلی قرار است دارای بخشهای جراحی، زنان و زایمان، اورژانس، دیالیز، سیسییو، آیسییو، سه اتاق عمل، آزمایشگاه، درمانگاه تخصصی، کودکان، داخلی، جراحی عمومی و قلب باشد.
گفته می شود؛ برای ساخت این بیمارستان مادر تخصصی تا کنون ۹۳ میلیارد تومان هزینه شده است و برای تکمیل آن ۶۰ میلیارد تومان دیگر نیاز است که ۳۰ میلیارد تومان آن از مصوبات سفر رئیس جمهور است.