اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست

آوای مرز : رئیس کانون وکلای آذربایجان غربی گفت: در حال حاضر ۹۸۸ وکیل و ۱۶۸ کارآموز وکالت در سطح استان فعالیت می کنند.

سعید عباسی در گفتگو با خبرنگاران در خصوص تشریح برنامه های بزرگداشت هفته وکیل مدافع وسالروز استقلال کانونهای وکلای دادگستری ایران افزود: هم اکنون ۱۰۰ پروانه وکالت به دلیل نبود بازار کار برای وکلای جویای کار تمدید نشده است.

وی با بیان اینکه برنامه های بزرگداشت هفته وکیل از اول تا ۷ اسفندماه برگزار می شود اظهارداشت: ۹ اسفندماه نیز آیین بزرگداشت روز وکیل با حضور خانواده بزرگ وکلا برگزار می شود.

دنبال انحصارگرایی نیستیم/فعالیت ۹۸۸ وکیل در آذربایجان غربی

عباسی در خصوص انتقاداتی از کانون وکلا در خصوص انحصارگرایی ادامه داد: بر اساس قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت عمل می شود بر اساس این قانون کمیسیونی متشکل از داداستان انقلاب، مدیرکل دادگستری و نماینده کانون وکلا کیفیت پروانه وکالت کارآموزان تعیین می شود.

رئیس کانون وکلای آذربایجان غربی اضافه کرد: در این کمیسیون کانون وکلا تنها یک رای دارد و بحث انحصارگرایی منتفی است این در حالی است که دستگاه قضا موافق این قانون بوده چرا که وکلا بسته به نیاز جامعه پذیرش می شوند.

عباسی گفت: دستگاه به خوبی متوجه است اگر بیش از نیاز جامعه وکیل پذیرش شود همین افراد سراریز دستگاه قضا شده و متقاضی کار خواهند بود در این راستا بر اساس قانون و نیز نظر کمیسیون پذیرش وکلا مطابق با نیاز است.

رئیس کانون وکلای آذربایجان غربی با انتقاد از بالا بودن تعداد دانشگاه ها و دانشجویان در بخش حقوق عنوان کرد: متاسفانه برنامه ریزی مشخصی در خصوص پذیرش تعداد دانشجو وجود ندارد و هم اکنون با خیل عظیمی از فارغ التحصیلان جویای کار در این حوزه مواجه هستیم.

وی با تاکید بر اینکه قرار نیست همه وکیل شوند خاطرنشان کرد: هم اکنون بیش از حد نیاز دانشگاه داریم بیش از حد نیاز دانشجو داریم اما بیش از حد نیاز وکیل نداریم.

عباسی با اشاره به کمبود قاضی و دفترخانه اضافه کرد: هم اکنون به تاخیر در رسیدگی به پرونده ها به دلیل کمبود قاضی در استان مواجه هستیم در مقابل ۲۰ شعبه حقوقی تنها۱۴ شعبه کیفری داریم اگر تعداد شعب کیفری نیز ۲۰ شعبه بود دیگر با تاخیر در رسیدگی به پرونده ها مواجه نبودیم.

رئیس کانون وکلای آذربایجان غربی گفت: بجای اینکه کمبود قاضی و نیز برگزار نشدن آزمون سردفترداران که چند سالی تداوم دارد مورد توجه قرار گیرد عده ای از نمایندگان که تخصص کافی ندارند با تلقی بالا بردن سبد آرای خود کمپین انحصارگرایی وکالت ره اندازی کرده و از آن حمایت می کنند.

عباسی هم‌اکنون این تفکر در جامعه وجود دارد که وکلای دادگستری تافته جدا بافته از جامعه ایران هستند در حالی که آنان در دوران سازندگی و هشت سال دفاع مقدس در راستای اعتلای کشور مشغول فعالیت بوده‌اند افزود: وکلای دادگستری همان وکلایی هستند که در لاهه حضور داشته و کار بزرگی انجام دادند و حق و حقوق کشورمان را احیاء کرده و این در حالی است که رسانه‌ها توجه و اهمیت خاصی به این موضوع نداده و آن را برجسته نکردند.

رئیس کانون وکلای دادگستری آذربایجان‌غربی از مخالفت کانون وکلای دادگستری با تبصره ماده ۴۸ آئین دادرسی کیفری خبر داد و گفت: بی‌شک اشکالاتی در این تبصره وجود داشته و انتخاب اسامی گزینشی در تبصره ۴۸ کاملا سلیقه‌ای بوده است.

وی با اشاره به تغییر قانون وکالت کشور که در خانه ملت مطرح شده است بیان کرد: در گذشته مجلس خواستار تغییر قوانین وکالت در کشور بوده و کانون وکلا نیز با این تغییرات موافق است چون قانونی که در سال ۱۳۳۳ تصویب شده مختص جامعه‌ای از وکلا به تعداد ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر در کشور بوده و این قانون نیز پاسخگوی نیاز جامعه وکالت آن زمان بوده است.

عباسی اظهار کرد: این در حالی است که مجلس شورای اسلامی به جای پرداختن به نواقص قانونی در زمینه وکلای کشور معتقد است که کانون‌های وکلا دارای استقلال مطلق هستند و در تغییرات قوانین نیز استقلال کانون‌ها را هدف قرار داده است.

رئیس کانون وکلای دادگستری آذربایجان‌غربی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا کانون وکلای استان مخالف وکالت فارغ‌التحصیلان رشته حقوق بدون آزمون وکالت هستند افزود: علت مخالفت کانون وکلای استان این است که این کانون مخالف اشتغال افراد کم سواد و بی‌سواد بوده چون ممکن است چنین افرادی مال یا جان انسانی را به خطر اندازند.

نایب رئیس کانون وکلای آذربایجان غربی نیز در این نشست در خصوص موضوع مالیات وکلا گفت: هم اکنون نسبت به تعداد پرونده ها و بر حسب دریافت پنج درصدی از وکلا توسط کانون وکلا مالیات حساب می شود.

احد غلامی ادامه داد: هر چند بارها مکالمات زیادی با امور مالیاتی استان برای جلوگیری از فرار مالیاتی داشتیم اما همکاران همیشه معترض مالیات دریافتی هستند تا مالیات بر اساس و مطابق با درآمد وکلا باشد.

دکتر حمید طالب زاده عضو هیات مدیره کانون وکلای دادگستری آذربایجان غربی هم در این نشست گفت : بایستی بار علمی دانشجویان رشته حقوق افزایش یابد و کیفیت مراکز آموزشی بایستی در دستور کار متولیان امر قرار گیرد

وی افزود : کانون وکلا یک نهاد مدنی است که در برابر قوای حاکمیت استقلال دارد و از حقوق مردم دفاع می کند وضرورت تقویت جایگاه وکیل در جامعه وجود دارد و هر کسی صلاحیت و توانایی دفاع از یک پرونده و حقوق مردمی را ندارد.

زانیار مینایی عضو هیات مدیره کانون وکلا و دبیر کل همایش روز وکلا هم گفت : همایش گرامیداشت روز استقلال وکلا روز ۹ اسفند با حضور خانواده بزرگ وکلا برگزار می شود.

در ابتدای این نشست خبری تفاهم نامه همکاری بین خانه مطبوعات و کانون وکلای آذربایجان غربی امضا شد.

بر اساس این تفاهم نامه خبرنگاران و اصخاب رسانه از معاضدت های قضایی و مشاوره ای وکلا برخوردار خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر خبرها

اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست