آوای مرز : فرمانده انتظامی آذربایجان غربی گفت: در راستای مقابله با تشویش اذهان عمومی، برخورد جدی با صفحات مجازی متخلف مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در دستور کار قرار گرفته و برخی از آنها نیز شناسایی شده است.
سردار رحیم جهانبخش افزود: با هماهنگی دستگاه قضایی، احضار و توجیه مدیران این صفحات مجازی در دستور کار قرار دارد.
وی اضافه کرد: در پی حمله رژیم کودک کش صهیونیستی به مناطقی از کشور، تعدادی از فریبخوردگان در فضای مجازی اقدام به تشویش اذهان عمومی کرده و شایعه پراکنی میکنند.
فرمانده انتظامی آذربایجان غربی تاکید کرد: انتشار هرگونه محتوا در فضای مجازی در حمایت از رژیم تروریست صهیونی مجازات قانونی طبق ماده ۸ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم دارد.
سردار جهانبخش ادامه داد: مجازات این گونه جرایم بین ۲ تا ۵ سال حبس است.
جبهه رسانهای دشمن صهیونیستی در روزهای اخیر با تلاش گسترده سعی در تشویش اذهان مردم ایران داشته و به موازات تهاجم نظامی، تهاجم رسانهای گسترده ای را نیز انجام داده است.