اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست

زیرگذر تقاطع بلوار امام علی(ع) و بلوار عدالت ارومیه که به نام امیرسرلشکر شهید یعقوب علیاری نامگذاری شده است امروز ۲۶ دی در حالی با تاخیر ۴ ماهه افتتاح شد که پروژه هنوز بطور کامل تکمیل نشده است و دارای نواقصی است که نیاز به تکمیل و رفع دارد.

آوای مرز : زیر گذر تقاطع بلوار امام علی و بلوار عدالت با حضور شهردار ارومیه،اعضای شورای شهر و جمعی از مسئولان ۲۶ دی ماه افتتاح شد.

حسین مهدیزاده،شهردار ارومیه در این مراسم با اشاره به اینکه طول پروژه ۴۲۰متر و ارتفاع آن ۵ متر است، تصریح کرد: این زیر گذر در راستای طرح جامع حمل و نقل شهر ارومیه و در راستایی رفع و گره گشایی و روان‌سازی ترافیک شهری افتتاح شد.

شهردار ارومیه با تاکید به اینکه تمامی این پروژه ها پیش مقدمه‌ای برای اجرای سایر پروژه‌های ترافیکی است، ادامه داد: برای تکمیل کریدور شهری بزودی عملیات اجرایی زیرگذر چهارراه شورا_ ورزش و بعد از آن زیر گذر مادر و در نهایت زیر گذر چهار راه مخابرات شروع خواهد شد.

مهدیزاده، تمامی تلاش شهرداری و مجموعه شهری را خدمت رسانی به مردم و ایجاد ترافیک روان اعلام کرد و یادآور شد: در ۳سال گذشته ۷پروژه مهم مدیریت ترافیک در شهر ارومیه افتتاح شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر خبرها

اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست