اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست

به طور میانگین، روزانه هفت تا ۱۰ نفر و سالانه حدود سه هزار نفر به دلیل نبود عضو پیوندی جان خود را از دست می‌دهند.

آوای مرز : مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجان‌غربی از ثبت نوزدهمین مورد اهدای عضو استان در سال جاری خبر داد و گفت: با این اقدام، جان دو بیمار مبتلا به مشکلات کلیوی نجات یافت.

علی افشانی افزود: دو عضو بدن «عمران اکبرزاده » مرد ۵۷ ساله اهل قره ضیاءالدین که دچار مرگ مغزی شده بود، با رضایت خانواده‌ وی در بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه اهدا شد.

وی اضافه کرد: در سال جاری، ۱۹ مورد اهدای عضو در آذربایجان‌غربی ثبت شده که به واسطه آن جان نزدیک به ۵۰ بیمار نجات یافته است.

سال گذشته نیز ۳۴ مورد اهدای عضو در استان انجام شد که جان ۸۸ بیمار را نجات داد.

پیش‌تر تعداد اهدای عضو در آذربایجان‌غربی به سختی از ۱۰ مورد فراتر می‌رفت اما در دو سال اخیر با تلاش‌های فرهنگی و اطلاع‌رسانی، این روند بهبود یافته است.

اعضای قابل اهدا از افراد دچار مرگ مغزی شامل قلب، ریه‌ها، کبد، روده، کلیه‌ها، لوزالمعده و پانکراس و همچنین برخی بافت‌ها مانند پوست، تاندون، غضروف، استخوان، مغز استخوان، دریچه قلب و قرنیه هستند.

هم‌اکنون حدود ۲۵ هزار بیمار در کشور منتظر دریافت عضو هستند، در حالی که تنها ۸۰۰ نفر در سال اقدام به اهدا می‌کنند.

سالانه حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر واجد شرایط اهدا می‌شوند که تنها یک سوم آنها اعضای خود را اهدا می‌کنند.

به طور میانگین، روزانه هفت تا ۱۰ نفر و سالانه حدود سه هزار نفر به دلیل نبود عضو پیوندی جان خود را از دست می‌دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر خبرها

اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست