اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست

رئیس کل دادگستری استان افزود: تعطیلی چند ساله این واحد تولیدی و مجموعه های مرتبط آن موجب انباشت انواع مشکلات شده بود که با حمایت های قضایی و مجموعه های مرتبط و جذب سرمایه گذار جدید این مشکلات یکی پس از دیگری مرتفع و این مجموعه به سمت راه اندازی صد در صدی حرکت کرد.

آوای مرز : هفتمین جلسه کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری دادگستری استان با دستور جلسه تعیین تکلیف مطالبات و ادامه روند احیای ذوب آهن ارومیه در سالن امامت دادگستری برگزار شد

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در این جلسه با گرامیداشت یاد و خاطره فرماندهان، دانشمندان و مردم شهید بر اثر تجاوز چند روز گذشته رژیم منحوس صهیونیستی به کشور عزیزمان ایران این جنایت ها را محکوم و رمز پیروزی را در مقاومت و تسلیم ناپذیری مردم ولایی و میهن پرست در مقابل دشمن دانست.

ناصر عتباتی در ادامه به موضوع جلسه پرداخت و گفت: این جلسه به درخواست سرمایه گذار و خریدار جدید مجموعه ذوب آهن ارومیه برای احیاء و پرداخت مطالبات مردم تشکیل شده است و در این خصوص اقدامات بسیار خوبی انجام شده که در سفر رئیس قوه قضائیه شاهد شروع به کار بخش ذوب این واحد بودیم و در حال حاضر نیز بخش نورد و میلگرد آن در حال راه اندازی مجدد است.

رئیس کل دادگستری استان افزود: تعطیلی چند ساله این واحد تولیدی و مجموعه های مرتبط آن موجب انباشت انواع مشکلات شده بود که با حمایت های قضایی و مجموعه های مرتبط و جذب سرمایه گذار جدید این مشکلات یکی پس از دیگری مرتفع و این مجموعه به سمت راه اندازی صد در صدی حرکت کرد.

مقام ارشد قضایی استان در پایان تاکید کرد : در کنار کمک به احیای کارخانه ذوب آهن ارومیه مطالبات مردم و بانک ها مورد تاکید دستگاه قضایی استان بوده و اقدامات بسیار خوبی برای پرداخت طلب طلبکاران انجام شده و این روند در حال ادامه است و امروز نیز این جلسه به منظور تعیین تکلیف بدهی یکی دیگر از طلبکاران عمده این واحد و تعیین تکلیف وثیقه توقیفی یکی از وثیقه گذاران تشکیل شده است و امید است با توافق این مشکلات مرتفع گردد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این جلسه گفت: بیش از ۲۰ جلسه اصلی و فرعی در قالب کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری برای رفع مشکل ذوب آهن ارومیه تشکیل شده است و در این بین مطالبات مردم جزء اولویت های دستگاه قضایی بود و تلاش گردیده در کنار کمک به احیای این مجموعه، مردم به مطالبات خود برسند.

حسین مجیدی در ادامه به دستور جلسه که تعیین تکلیف بدهی یکی از بدهکاران عمده و آزادی وثیقه احدی از وثیقه گذاران بود پرداخت که اعضای جلسه به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خود پرداختند که در نهایت توافق بین سرمایه گذار و طلب کار ایجاد و درخصوص آزدی وثیقه وثیقه گذار تصمیماتی اتخاذ گردید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر خبرها

اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست