اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست

آوای مرز : وزیر آموزش و پرورش دستور استخدام بدون آزمون دختران حادثه دیده شین آباد پیرانشهر در وزارت آموزش و پرورش را صادر کرد وعده ایی که تیر ماه امسال داده شده بود و اکنون در اولین روزهای زمستان سال جاری محقق شده است، دختران اما سهمیه ویژه کنکور ۱۴۰۰ را می خواهند.

تیر ماه امسال محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش، طی مصاحبه‌ای درباره مراحل درمان دانش آموزان حادثه شین‌آباد عنوان کرده بود؛ «مراحل درمانی آنها انجام شده، این بچه‌ها علاقه‌مند بودند در آموزش و پرورش استخدام شوند بنابراین با هماهنگی سازمان امور اداری و استخدامی مسئله استخدام این عزیزان را هم حل کرده‌ایم و اکنون منتظر اعلام توافق سازمان برنامه و بودجه برای تامین منابع هستیم تا ان‌شاءالله این کار انجام شود».

اکنون با گذشت ۶ ماه از این وعده، وزیر آموزش و پرورش دستور استخدام بدون آزمون دختران حادثه دیده شین آباد پیرانشهر در وزارت آموزش و پرورش را صادر کرد دختران اما سهمیه ویژه کنکور ۱۴۰۰ را می خواهند.

جلال محمودزاده نماینده مهاباد در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار کردپرس در این خصوص بیان کرد: شامگاه گذشته بهمراه کمال حسین پور، نماینده پیرانشهر و سردشت با دکتر حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش دیدار و گفتگو کردیم در این دیدار وزیر دستور استخدام بدون آزمون دختران حادثه دیده شین آباد پیرانشهر در وزارت آموزش و پرورش را صادر کرد.

او ادامه داد: وزیر آموزش و پرورش همچنین دستور بررسی، پیگیری و رفع مشکلات نیروهای آموزش و پرورش (معلمان حق التدریس ونیروهای نهضت، پیش دبستانی، برون سپاری و …) و بکارگیری نیروهای خدماتی و سرایداری را هم صادر کرد.

محمودزاده بیان کرد: در این دیدار وزیرقرارگرفتن نیروهای نهضتی تک دوره ایی در فرآیند تبدیل وضعیت از حق التدریس به پیمانی را صادر و از اعطای فرصت به کسانی که مشمول قانون هستند ولی در موعد مقرر مراجعه و تشکیل پرونده نداده اند، خبر داد.

او ادامه داد: این مهلت در قالب اجازه آزمون مجدد به معلمینی است که در آزمون قبول نشده اند اما در آزمون تبدیل وضعیت معلمین نهضت شرکت کرده اند.

نماینده مهاباد در مجلس افزود: همچنین دستور بکارگیری نیروهای خدماتی و سرایداری در مدارس و ادارات آموزش و پرورش، اجازه بکارگیری و تعیین تکلیف معلمین حق التدریس، نهضت، پیش دبستانی، برون سپاری و غیره که شامل قانون بوده ولی بدلایل مختلف ازجمله عدم منظور نمودن کلاس درس برای آنان تا حال جذب نشده اند و پشت نوبت هستند هم صادر شد.

او با اشاره به کسب مجوز از ستاد ملی کرونا برای فعالیت مدارس روستاهای کم جمعیت و چند پایه که اکثرا محروم هستند، گفت: علاوه بر آن امکان ادامه فعالیت های سوادآموزی به ویژه سطوح بالاتر در بستر سامانه شاد نیز یکی دیگر از دستورات وزیر آموزش و پرورش بوده است.

محمودزاده در ادامه از اختصاص منابع بسته حمایتی (زیر نرم سابق) که متاسفانه تا حال در تعدادی از شهرستانها شروع بکار نکرده اند، خبر داد و گفت: تسریع در اجرای قانون حذف محدودیت اعمال مدارک فرهنگیان و همچنین اجرای کامل قانون رتبه بندی هم از دیگر مواردی بود که وزیر دستور بررسی، پیگیری و حل مشکلات آن را صادر کرد.

به گزارش کردپرس، ۸ سال در ۱۵ آذر ماه سال ۱۳۹۱، یک کلاس درس مدرسه ابتدایی روستای شین‌آباد از توابع شهرستان مرزی پیرانشهر دچار آتش‌سوزی شد و از ۳۷ نفر دانش آموزان آن ۲۹ نفر دچار سوختگی شدند. در این حادثه ۲۹ دانش آموز سوختند، ۲ دانش آموز نیز فوت شدند. ۱۲ دانش‌آموز آسیب جدی و ۱۴ نفر مابقی هم آسیب کمتری دیدند. در حال حاضر این ۱۲ دانش‌آموز نیازمند درمان‌های ویژه پزشکی هستند که به دلیل کرونا اکنون روند درمان متوقف شده است.

آن سال با وجود اینکه شین‌آباد جمعیتی بالای سه هزار نفر داشت، اما مدرسه این دختران گازکشی نشده بود. علمک گاز نصب شده نزدیک مدرسه، هیچ‌وقت به درد آنها نخورد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر خبرها

اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست