اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست

آوای مرز : معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات به بنگاه های آسیب دیده از کرونا به زودی آغاز می شود گفت: ۱۴ رسته شغلی آسیب دیده از کرونا که فعال بوده و شاغلان آنها از بیمه بیکاری بهره مند نشده اند پس از تشکیل پرونده می توانند از تسهیلات درنظر گرفته شده بهره مند شوند.

بهنام شهدی در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با اشاره به اینکه ضوابط تسهیلات آسیب دیدگان از کرونا ابلاغ شده است افزود: اشخاص حقیقی و حقوقی فعال دارای مجوز کسب و کار یا تولید که در رسته های چهارده‌گانه مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا در قالب کارفرمایی و یا خویش فرمایی دارای لیست بیمه می توانند بر اساس ضوابط ابلاغی صرفا برای یکبار از تسهیلات استفاده نمایند.

وی با اشاره به اینکه کرونا شرایط سخت اقتصادی را درپی داشته است افزود: برای کاسن از حجم خسارتها و کمک به واحدهای آسیب دیده و نیز حفظ اشتغال موجود علاوه بر برگزاری جلسات ویژه تسهیل و رفع موانع تولید، جلسات تخصصی با بانکهای عامل نیز در طول هفته بصورت مستمر برگزار می شود.

شهدی تصریح کرد: امروز رفع موانع تولید به کار و تلاش شبانه روزی و پرهیز جدی از بروکراسی های اداری نیاز دارد.

در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، مشکلات چند واحد تولیدی مورد بررسی قرار گرفته و راهکارهای تسهیل در روند تولید ارائه شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی همچنین گفت: با توجه به صدور احکام انتصاب اعضای هیات خبرگان مورد وثوق بانکی و اقتصادی، زمینه برگزاری جلسات این هیات در استان فراهم است.

بهنام شهدی افزود: به موجب تبصره ذیل ماده ‌۶۲ قانون الحاق موادی به قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور مصوب ۲۱‌خرداد ۱۳۹۷، رییس کل بانک مرکزی موظف است هیأتی متشکل از خبرگان مورد وثوق بانکی و اقتصادی در‌ هر استان را از میان افراد پیشنهادی از سوی استاندار تشکیل دهد و این هیأت موظف است دلایل و مستندات بانکها برای استنکاف از پرداخت تسهیلات مورد نظر کارگروه تسهیل را بررسی و درباره آن اظهار نظر کند.

وی ادامه داد: در فرایند اجرای ماده قانونی فوق و به‌دنبال ابلاغ دستورالعملی از سوی بانک مرکزی که اختیارات مصرح در قانون را از استانداران سلب و به کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان سپرده بود، استانداران و وزارت صنعت، معدن‌ و‌ تجارت به این اقدام اعتراض کردند. درنتیجه با انجام مکاتبات متعدد از سوی وزارت کشور با رئیس جمهور و معاون اول رئیس جمهور و ورود معاون حقوقی رئیس جمهور به موضوع و پیگیری های صورت گرفته، این فرایند اصلاح شد و نهایتاً با برگزاری جلسه هماهنگی با حضور نمایندگان معاون حقوقی رئیس جمهور و بانک مرکزی در وزارت کشور، دستورالعمل واحد موردنظر آن معاونت تهیه و طی نامه‌ای برای رئیس کل بانک مرکزی ارسال گردید تا از آن طریق به استان‌ها ابلاغ شود.

معاون هماهنگی اقتصادی استاندار آذربایجان غربی اضافه کرد: با توجه به پیگیری‌های معاونت اقتصادی وزارت کشور و با درنظرداشتن تفاسیر اعمال شده از سوی بانک مرکزی در آذربایجان غربی، احکام  تمامی اعضای هیأت یادشده از سوی رییس کل بانک مرکزی صادر شده است.

شهدی همچنین با اشاره به اینکه تعداد اعضای هیئت خبرگان مورد وثوق بانکی و اقتصادی در هر استان ۳ یا ۵ نفر تعیین می‌شود، ادامه داد: در هر استان این اعضا با پیشنهاد استاندار و تأیید رئیس کل بانک مرکزی تعیین می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر خبرها

اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست