اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست

آوای مرز : رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی بر ضرورت نظارت جدی بر فعالیت واحدهای گیاه پزشکی و فروشندگی سموم در سطح استان تاکید کرد.

اسمعیل کریم زاده در جلسه کمیته نظام صدور پروانه و مجوز واحدهای گیاه پزشکی استان که در سالن جلسات ساختمان شماره یک جهاد کشاورزی آذربایجان غربی برگزارشد، به نقش مدیریت صحیح مصرف کود شیمیایی و سم در تولید غذای سالم و کاهش آلودگی های زیست محیطی اشاره کرد و گفت: هدف از این نظارت و بازرسیها جلوگیری از توزیع سموم غیرمجاز و تاریخ گذشته و فروش سموم غیر مجاز است که باید علاوه بر افزایش نظارتها بر این واحدها، با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.

کریم زاده افزود: با توجه به اینکه یکی از مهمترین کارکرد‌های کلینیک‌های گیاه‌پزشکی می‌تواند کمک به تولید محصول سالم براساس انجام آزمون‌های تجزیه خاک،‌ آب، گیاه و تعیین باقیمانده سم و کودشیمیایی باشد، مسئولین فنی واحدها باید به صورت تمام وقت در کلینیک حضور داشته باشند و عوامل ذیربط در این زمینه نیز باید بحث نظارت بر این واحدها را جدی بگیرند و حتی با کوچکترین تخلفات نیز برخورد قانونی انجام دهند.

امین آقایی رئیس نظام مهندسی کشاورزی استان نیز در این جلسه اظهارکرد:صدور مجوزها و پروانه های دامپروری و شیلات براساس قانون افزایش بهره وری و قانون جامع دامپروری، صدور مجوزها و پروانه های گلخانه ها و قارچ براساس آئین نامه نظام گلخانه ای کشور، صدور مجوزها و پروانه های گیاهپزشکی از جمله برنامه ها و فعالیت های محوله به نظام مهندسی و شرکت های فنی ومهندسی و کلینیک های گیاه پزشکی است که  فقط در حوزه دام در سه ماهه اخیر برای راه اندازی  ۲۸۷ واحد دامپروری مجوز صادر شده است.

وی اضافه کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی با هدف توسعه پایدار کشاورزی با تکیه بر منابع انسانی و نظام بخشیدن به فعالیت های مهندسی بخش و ارتقاء توانمندیهای حرفه ای درکنارسازمان جهادکشاورزی و سایر دستگاههای متولی دربخش کشاورزی نقش بسزایی درتحرک ، پویایی و حرکت به سمت توسعه وتعالی بخش کشاورزی ایفا می کند.

اقایی همچنین از برگزاری ازمون مسئولین فنی واحدهای گیاه پزشکی دراستان در ۱۹ بهمن ماه سال جاری خبر داد.

جعفر وحدت مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی  نیز در این جلسه  با اشاره به فعالیت ۶۱ واحد کلینیک گیاه‌پزشکی در استان اظهار کرد : در حال حاضرتعداد ۶۰۷ فروشگاه سموم افات نباتی ، ۱۹ واحد توزیع کننده عمده افت کش ها ،۵ شرکت دفع افات نباتی و ضدعفونی کننده و ۲ واحد انسکتاریوم تولید پرورش حشرات مفید در سطح استان فعالیت می کند.

وحدت با بیان اینکه در سه ماهه اخیر سال جاری ۱۹۰ مورد بازدید از واحدهای گیاه پزشکی و فروشندگی سموم در سطح استان انجام گرفته است ، تصریح کرد : از این تعداد بازدیدها پرونده های متخلفین به مراجع ذی صلاح به منظور برخورد قانونی و یا ابطال مجوز ارجاع داده شده است.

وی  افزود: مواردی از قبیل حضور مسئولین فنی در فروشگاه، ثبت اطلاعات کامل فروش سموم، فروش سموم بدون نسخه گیاه پزشکی، خرید سموم از شرکت های پخش مجاز، نبود سموم تاریخ گذشته در فروشگاه، ثبت اطلاعات در سیستم مانیتورینگ سموم، عرضه، میزان و انواع فروش سموم و آفت کش ها،‌ بررسی وضعیت محیطی مورد نظارت و بررسی قرار می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر خبرها

اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست