اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی همچنین از تلاش برای عدم بازگشت زندانیان به سمت بزه و همچنین حبس دوباره در دادگستری آذربایجان غربی خبر داد و افزود: در همین راستا اکنون ۶۹ درصد واجدان شرایط اشتغال شامل سه هزار و ۴۰۰‌نفر مشغول به کار هستند که از این تعداد، یک هزار و ۸۰۰‌ نفر در بیرون از زندان فعالیت دارند.

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی با اشاره به تمهیدات ویژه صورت گرفته در راستای کمک به زندانیان مالی نیازمند در استان به مناسبت ماه مبارک رمضان نظیر سال های گذشته گفت: ۹۱۷ زندانی در این بخش با مجموع بدهی ۲۰ هزار میلیارد ریال چشم انتظار کمک خیران هستند.

ناصر عتباتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در سال جاری و سال های اخیر رشد قابل توجهی در حوزه کمک‌های مردمی داشته‌ایم به طوری که از ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال کمک در سال ۹۹‌ به ۵۱۰ میلیارد ریال در سال جاری رسیده‌ایم.

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی در ادامه توضیح داد: بوسیله این مبلغ ۵۲۷ نفر زندانی مالی در آذربایجان غربی آزاد شده اند.

وی یادآور شد: امسال همچنین ۴۲۰ نفر زندانی با اهتمام مجموعه دادگستری آزاد شده‌اند که مجموع آزادشدگان در بخش زندانیان مالی به ۹۴۷ نفر افزایش یافت.

عتباتی ادامه داد: بدهی ۵۲۷ مددجوی آزاد شده در سال جاری ۱۰ هزار میلیارد ریال بود که یک هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال آن مربوط به گذشت شاکیان، ۳۰۰ میلیارد ریال آورده خود زندانیان و بقیه کمک ستاد دیه و خیران بوده است.

وی با اشاره به برنامه ریزی برای برگزاری ۳۰ جشن گلریزان اصلی در استان طی ماه رمضان امسال، گفت: همراهی رسانه‌ها برای جلب همکاری مردم و خیران بسیار ضروری است و باید از این ظرفیت بیش از پیش استفاده کرد.

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی همچنین از تلاش برای عدم بازگشت زندانیان به سمت بزه و همچنین حبس دوباره در دادگستری آذربایجان غربی خبر داد و افزود: در همین راستا اکنون ۶۹ درصد واجدان شرایط اشتغال شامل سه هزار و ۴۰۰‌نفر مشغول به کار هستند که از این تعداد، یک هزار و ۸۰۰‌ نفر در بیرون از زندان فعالیت دارند.

تشریح نتایج سفر اخیر رییس قوه قضاییه به آذربایجان‌غربی‌

رییس کل دادگستری آذربایجان‌غربی با اشاره به مصوبه صورت گرفته در سفر اخیر رییس قوه قضاییه به استان گفت: در این سفر، مصوب شد که ۳۶ هزار مترمربع فضای اداری قضایی طی سه سال آینده در استان احداث شود.

ناصر عتباتی در تشریح نتایج سفر اخیر رییس قوه قضاییه به آذربایجان‌غربی‌ افزود: از این میزان ۲۳ هزار مترمربع مربوط به شهر ارومیه بود که مشکل این بخش را به طور کامل حل خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: از سال ۹۱ تاکنون اقدام خاصی در این خصوص صورت نگرفته بود و این مصوبه، گامی بلند در بهبود فضای فیزیکی حوزه قضایی در استان به شمار می‌رود.

رییس کل دادگستری آذربایجان‌غربی ادامه داد: با اجرایی شدن این مصوبه طی ۲ تا سه سال آینده مشکلی در حوزه عمرانی نخواهیم داشت.

وی یادآور شد: برای شناسایی ظرفیت‌های استان حضور میدانی و شنیدن سخنان اقشار مختلف بسیار موثر است که در این سفر این اقدام انجام و مسایل و موضوعات منعکس شد.

عتباتی با اشاره به حضور دو رییس قوه طی ۲۰ روز در آذربایجان‌غربی بیان کرد: در این سفرها، هماهنگی و اتحاد و انسجام مسوولان استانی مورد توجه قرار گرفت و به الگوگیری کل‌ کشور از این همدلی تاکید کردند.

وی با قدردانی از فعالیت بسیار خوب رسانه‌ها در این سفر و انعکاس اخبار حضور رییس قوه قضاییه در استان اظهار کرد: استان ما مشکلات و محدودیت‌های زیادی از جمله در حوزه قضایی داشته که در این سفر هم به این محدودیت ها اشاره شد.

رییس کل دادگستری آذربایجان‌غربی با اشاره به رفع مشکلات چندین دهه ای در حوزه قضایی در استان طی این سفر و صدور دستورات قضایی گفت: رفع مشکلات بخش تولید، بازگشتن عرصه‌های طبیعی به بیت المال و همچنین دستاوردهایی در حوزه کادر اداری قضایی از جمله دیگر نتایج این سفر بود.

وی با رد شایعات در خصوص تشکیل پرونده‌ای بعد از سفر رییس قوه قضاییه افزود: هیچ پرونده‌ای مربوط به هیچ اداره‌ای تشکیل نشده است.

اجازه هنجارشکنی در شب قدر و ایام ماه رمضان را نمی دهیم

وی در خصوص برخی شایعات درباره برگزاری جشن‌هایی در ماه رمضان و شب‌های قدر گفت: دادستان‌های ما در استان نسبت به اقداماتی که حرمت ماه را مخدوش کنند، برخورد می‌کنند.

عتباتی تصریح کرد: در ماه رمضان نباید حرمت شکنی اتفاق بیفتد و با افرادی که هنجارشکنی کنند، برخورد جدی صورت می‌گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر خبرها

اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست