اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست

آوای مرز : استاندار آذربایجان غربی با اشاره به توجه ویژه دولت سیزدهم به بهبود معیشت مرزنشینان، گفت: توسعه متوازن مناطق مختلف استان با پایش و اجرای مستمر طرح های محرومیت زدایی میسر خواهد شد.

محمدصادق معتمدیان امروز در ادامه سفر به شهرستان پیرانشهر و با حضور در جمع مردم شهر لاجان، آب و هوای مناسب این شهرستان را در توسعه بوم گردی و کشاورزی و باغداری موثر دانسته و افزود: از ظرفیت های بالقوه آذربایجان غربی و به ویژه شهرستان پیرانشهر برای بهره برداری و تبدیل به درآمد سرانه استفاده می شود.

وی همچنین توسعه صنعت و پیشرفت منطقه را در گرو توجه به اولویت ها و خواسته های مردم دانسته و ادامه داد: پایش دقیق و کار علمی و کارشناسی و مردمی کردن طرح ها، متضمن موفقیت در این امر است.

معتمدیان توجه به عدالت اجتماعی و استفاده از ظرفیتهای مرزی را نیز از اولویت های مهم دولت سیزدهم عنوان کرده و افزود: علیرغم تحریم های ظالمانه و تاثیر آن بر اقتصاد مردم، روند خدمت رسانی و جلب رضایت مردم در بخش های مختلف ادامه خواهد داشت.

استاندار آذربایجان غربی همچنین با اشاره به نگاه ویژه دولت سیزدهم به زیرساخت‌ها، معیشت و تثبیت جمعیت مرزنشینی، خاطرنشان کرد: دولت برای ایجاد اشتغال و افزایش درآمد سرانه مردم مرزنشین تلاش می کند و مرز تمرچین پیرانشهر با توسعه تجارت و افزایش صادرات، زمینه ایجاد اشتغال را برای جوانان منطقه فراهم کرده است.

وی در ادامه اصلاح الگوی کشت را در افزایش درآمد کشاورزان تاثیرگذار دانسته و افزود: با اقدامات ترویجی، آموزش و کمک دولت و کشت محصولات با درآمد بیشتر، شاهد تحول بخش باغداری و کشاورزی و افزایش درآمد مردم منطقه خواهیم بود.

استاندار آذربایجان‌غربی همچنین طرح مطالباتی چون ایجاد درمانگاه شبانه روزی، نیازهای آموزشی، بازنگری طرح های هادی، تامین زمین مورد نیاز برای مسکن جوانان، تامین آب شرب، اینترنت روستایی و نیازهای درمانی و بهداشتی را بحق دانسته و تصریح کرد: مشکلات مردم پیرانشهر با بررسی فرمانداری و مسئولین، در شورای برنامه ریزی استان مطرح و مجوزهای لازم جهت مرتفع شدن نیازهای مردم صادر خواهد شد.

پیرانشهر در اطلس توسعه ایران جایگاه ویژه ای دارد

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: مرز رسمی تمرچین پیرانشهر نزدیک‌ترین نقطه اتصال استان های مختلف ایران به بنادر و سواحل مدیترانه است که باید از این ظرفیت استفاده کرد.

محمدصادق معتمدیان همچنین در دیدار با اقشار مختلف مردم شهرستان پیرانشهر، افزود: مرز تمرچین به عنوان کریدوری بین المللی استان های مختلف ایران را به مرز ابراهیم خلیل در اقلیم کردستان عراق، درسیم و سواحل دریای مدیترانه متصل می کند.

وی با اشاره به اینکه پیرانشهر در اطلس توسعه ایران جایگاه ویژه ای دارد، اضافه کرد: ایجاد امنیت پایدار در این منطقه می تواند زمینه را برای توسعه صادرات و استفاده از ظرفیت تمرچین در احیای جاده ابریشم فراهم کند؛ ضمن اینکه کریدور تمرچین – درسیم می تواند یکی از گزینه های این احیا باشد.

وی با اشاره به اینکه امنیت پایدار یکی از مولفه های توسعه است، افزود: ملت ایران با همراهی و همگامی با برنامه های دولت به هیچ کسی اجازه نمی دهد که این امنیت و منافع ملی را خدشه دار کند.

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: یکی از پروژه مهم استان، انتقال آب سد کانی‌سیب به دریاچه ارومیه است که مشکل ایجاد شده برای این پروژه با کمک دانش بومی در حال ترمیم است و تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.

معتمدیان اضافه کرد: هم اکنون بیشتر مطالبات مردم در اجرای پروژه انتقال آب سد کانی سیب به دریاچه ارومیه پرداخت شده و مابقی مطالبات مردم نیز در اجرای این پروژه به زودی پرداخت خواهد شد.

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به طرح تحول الگوی کشت نیز گفت: دنیا به سمت کم‌آبی پیش می رود و تغییر الگوی کشت و جایگزینی محصولات جدید به جای محصولاتی با نیاز آبی بالا یک واقعیت انکار ناپذیر است.

معتمدیان اظهار کرد: ما در طرح تغییر الگوی کشت نیازمند همکاری و همراهی مردم هستیم تا علاوه بر کاهش محصولات با نیاز آبی بالا، بهره‌وری و درآمد کشاورزان را نیز افزایش دهیم.

وی با برشمردن پتانسیل های دیگر پیرانشهر در زمینه بارش های مناسب و خاک حاصلخیز گفت: هیچ گاه نباید واژه محروم به شهرستان پیرانشهر الصاق شود چون این شهرستان از موهبت های الهی بسیار خوبی برخودار است.

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: این استان دارای ۱۹ شهرستان مختلف با بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت است که با هم پازلی ۱۹ قطعه‌ای تشکیل داده و تصویری زیبا از استان درست کرده است.

معتمدیان افزود: هدف از سفرهای شهرستانی، شناسایی استعدادها و پتانسیل های هر کدام از قطعات این پازل است و ما در صدد هستیم در این سفرها به افکار عمومی مردم و مطالبات آنان مراجعه کنیم.

 وی با اشاره به اینکه هر سفر شامل چهار مرحله است، اضافه کرد: در مرحله نخست سفر مسایل و مشکلات مردم هر منطقه شناسایی می شود و در مرحله دوم مسوولان شهرستانی همراه با تیم های مدیران ارشد استانی به بازدیدهای میدانی می روند.

وی افزود: در مرحله سوم مدیران کل جمع بندی مسایل را به معاونین استاندار اعلام می کنند تا پیشنهادات و تامین اعتبار لازم برای آنها انجام گیرد و در مرحله چهارم در قالب سفر و تشکیل شورای توسعه و برنامه ریزی استان این موارد مطرح و به رای اعضای جلسه گذاشته می شود.

معتمدیان گفت: در مرحله اول نگاه ما این است که شاخص های هر شهرستان را به میانگین استان ارتقا دهیم و در در مرحله دوم شاخص های استان را به میانگین کشوری برسانیم تا در نهایت به وضعیت مطلوب و استاندارد شاخص ها ارتقا پیدا کنیم.

استاندار آذربایجان‌غربی افزود: دبیرخانه پیگیری مصوبات سفرهای شهرستانی نیز در استانداری تشکیل شده و کارشناسان با جدیت روند اجرای مصوبات را پیگیری و رصد می کنند.

مطالبات مردم در اولویت کاری مدیران استان قرار می گیرد

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به اهداف سفرهای شهرستانی و حضور در بین مردم وشنیدن مطالبات آنان گفت:در اجرای برنامه ها ، مطالبات مردم در اولویت کاری مدیران استان قرار می گیرد.

معتمدیان در ادامه سفر خود در جمع اهالی روستای بادین آباد پیران بخش مرکزی پیرانشهر، گفت: یکی دیگر از اهداف سفرهای شهرستانی، توجه به مطالبات و درخواست های مردمی است و با توجه به منابع محدود استان، این مطالبات و درخواست های مردمی باید اولویت بندی شود.

محمدصادق معتمدیان افزود: در طی این سفر هر کدام از مدیران کل با حضور در این مناطق باید علاوه بر مشکلات و نیازهای هر منطقه، مطالبات مردم و نخبگان در جلسات هم‌اندیشی را پیگیری کنند و از روی آنها برای ارتقای شاخص های توسعه گام بردارند.

وی اضافه کرد: برای ارتقای شاخص های توسعه همه جانبه باید برنامه ریزی و تصمیم گیری برای مناطق مختلف بر اساس نیازها باشد و تنها در مرکز و پشت درهای بسته در خصوص مسایل مهم این مناطق تصمیم گیری نشود.

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: عشایر و مرزنشینان این منطقه به عنوان نیروی مولد بخشی از نیازهای جامعه را تامین می کنند و از طرفی دیگر در کنار نیروهای نظامی و انتظامی در برقراری امنیت و آرامش در این منطقه نقش مهمی دارند.

معتمدیان با اشاره به خدمات دولت در منطقه بادین‌آباد پیران افزود: علاوه بر تامین جاده و امکانات دیگر در این منطقه، برای احداث ایستگاه پمپاژ آب میلیاردها تومان هزینه شده و با بهره برداری از آن یک هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این منطقه از دیم به آبی تبدیل می شود.

وی اضافه کرد: این امر می تواند بخش کشاورزی این منطقه را متحول سازد و علاوه بر اشتغال بر درآمد کشاورزان و بهره برداران بیافزاید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر خبرها

اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست