آوای مرز : انتخابات مجلس دوازدهم از اهمیت خاصی برخوردار است. برخلاف دیدگاه برخی اشخاص و جریانات که حضور ضعیف مشارکت داوطلبان را پیش بینی می کردند در این دوره آمار ثبت نام داوطلبان نسبت به دوره های قبل افزایش چشمگیری داشت و بیش از ۲۴ هزار نفر برای این دوره ثبت نام کرده اند.
این میزان از استقبال داوطلبان حاکی از انتخاباتی مطلوب می باشد زیرا شرایط داوطلبی تغییر چندانی نسبت به دور قبل نداشته است، اما مراحل ثبت نام تحولاتی را در بر داشته که شناخت مردم از داوطلبان و همچنین در تصمیمگیری آنان را افزایش داده است.
مرحله عبور داوطلبان از طریق هیات های اجرایی با ریزش هایی همراه بود که بخشی از آنها طبیعی بود ولی بخشی دیگر قابل بحث می باشد. با توجه به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص ظرافت های انتخابات پیش رو، انتظار می رود خروجی های هیات های نظارت از بسط و اقبال بیشتری نسبت به دوره های گذشته برخوردار شود.
مشارکت حداکثری و ایجاد نشاط و سر زندگی سیاسی در جامعه یکی از نیازهای اساسی امروز کشور است و تصمیمات هیات های نظارت می تواند در این زمینه موثر باشد.
هیئت های اجرایی در این حوزه نمره خوبی نگرفتند و برخی رد و تایید هایشان به عنوان مثال در مناطق مختلف کشور، بیشتر جریانی و سیاسی بود، بنابراین انتظار می رود هیئت های نظارت با توجه به مقتضیات کنونی جامعه خروجی پرامید و نشاط آوری داشته باشند.
امید می رود هیئت های نظارت با باریک بینی و توجه جدی به ظرافت ها بار سنگین انتخاب را به مردم واگذار نکنند، خصوصا در مورد مهم و حیاتی «جولان پول های کثیف» را ملاک اصلی قرار دهند. شاید نگاه های سیاسی موانعی را در مجلس به وجود بیاورد اما پول های کثیف عقیده و باور مردم را هدف قرار می دهد، بنابراین انتظار می رود در کنار اینکه هئیت های نظارت فضا را برای نشاط ساسی باز کنند، ملاک مهم شان جلوگیری از ورود پر قدرت پول های کثیف به عرصه انتخابات اسفند باشد.