اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست

آوای مرز : معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی با بیان این که ۴۰۰ پروژه نیمه تمام در سطح استان وجود دارد گفت: دولت تدبیر و امید سال پایانی خود را پشت سر می‌گذارد از این رو اولویت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است.
آیدین رحمانی رضائیه در جلسه طرح جامع محرومیت‌زدایی آذربایجان غربی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و قدردانی از زحمات نیروهای نظامی و انتظامی، اظهار داشت: دولت تدبیر و امید سال پایانی خود را پشت سر می‌گذارد از این رو اولویت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است.
وی با بیان این که انتظار می‌رود ۵۱۶پروژه نیمه تمام استان تا دو سال آینده خاتمه یابد، خاطر نشان کرد: ۴۰۰ پروژه در مراحل پایانی اجرایی به سر می‌برد که می‌توان تا پایان سال آن‌ها را وارد مدار بهره‌برداری کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی گفت: متأسفانه نوسانات قیمت بازار مشکلات عدیده‌ای در پیشبرد پروژه‌ها و روند اجرایی آن‌ها برای شرکت‌ها ایجاد کرده و ریسک شرکت‌های بخش خصوصی را افزایش داده است.
وی تصریح کرد: عدم برنامه زمان بندی، عدم مدیریت راهبردی، عدم تعدیل مناسب و نوسانات قیمت سبب تعلل در اتمام پروژه‌ها شده و سبب بر جای ماندن پروژه‌ها و تحمیل هزینه‌های گزاف به دستگاه‌ها می‌شود.
رحمانی عنوان کرد: نظام، دولت و مردم با تحریم‌های ظالمانه دست و پنجه نرم می‌کنند، همین موضوع ما را ملزم به برنامه ریزی بهتر از پیش می‌کند تا بتوان مقابل تمامی مشکلات ایستادگی کرد و پروژه‌ها را به اتمام رساند.
وی با اشاره به حمایت سازمان بسیج سازندگی، یادآور شد: این سازمان با انجام پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مناطق محروم استان می‌تواند نقش خود را به نحو احسن ایفا کند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی افزود: کاهش قیمت تمام شده پروژه‌ها در شرایط نوسانی بازار و مدیریت این نوسانات از مهم‌ترین مسائلی است که این سازمان می‌تواند دستگاه‌های اجرایی را یاری کند و از آن جایی که به دنبال سودآوری نبوده و منویات مقام معظم رهبری را سرلوحه کار خود قرار داده‌اند می‌توانند کمک حال به نتیجه رساندن پروژه‌ها باشند.
رحمانی ضمن اشاره به افزایش امیدواری در میان مردم با اتمام پروژه‌ها، تأکید کرد: بر اساس تأکیدات وزارت کشور بایستی از گروه‌های جهادی در مورد واگذاری پروژه‌ها در مناطق روستایی و کم برخوردار حمایت شده و اولویت واگذاری پروژه‌های عمرانی در قالب طرح جامع محرومیت‌زدایی با سازمان بسیج سازندگی باشد. همچنین پیمانکاران و شرکت‌هایی که دارای رتبه‌های تخصصی استانی و کشوری هستند حق ورود به پروژه را دارند.
افتتاح بیش از سه‌هزار و ۵۰۰ طرح توسط بسیج سازندگی در استان
فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی نیز در این جلسه بیان کرد: طی ۲ سال گذشته، بیش از سه‌هزار و ۵۰۰ طرح با اعتبار بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال توسط بسیج سازندگی در استان افتتاح شده است.
سردار حبیب شهسواری مقرون به صرفه بودن و اتمام به موقع طرح ها را از جمله ویژگی های اصلی طرح های اجرایی شده توسط بسیج سازندگی دانست و اظهار کرد: همه طرح های اجرا شده زیر نظر متخصصان سازمان های مربوطه و با تایید آنان انجام‌ می گیرد.
وی گفت: در یک اقدام جهادی، بسیج سازندگی استان ۵۰۰ واحد خانه محروم تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) را که در مناطق صعب العبور بوده، بر عهده گرفته است.
وی ادامه داد: قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه در کنار بسیج سازندگی نسبت به ارائه خدمت در مناطق مختلف آذربایجان‌غربی آمادگی دارند و هرکدام از دستگاه‌های دولتی خواهان عقد قرارداد و تفاهم‌نامه برای محرومیت‌زدایی باشند، می‌توانند از این مجموعه‌ها همکاری بخواهند.
پروژه‌های تحت عنوان جهش تولید و اقتصاد مقاومتی استان ماهیت تولیدی-خدماتی دارند
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان غربی هم با اشاره به پروژه‌های اقتصاد مقاومتی و جهش تولید گفت: تعدادی از این پروژه‌ها در سامانه نیپا به عنوان پروژه کلان و فاخر ثبت شده و برخی پروژه‌ها در سطح استانی اجرایی می‌شود که ماهیت تولیدی-خدماتی دارند که بر مبنای تولید خدمت یا کالا است.
ناصر حضرتی‌پر اظهار داشت: در ارتباط با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مبنای کار ابلاغیه مقام معظم رهبری در ارتباط با اصول همین سیاست بوده و در بقیه موارد مبتنی بر رونق تولید و جهش تولید و بر محور آن‌هاست.
وی خاطر نشان کرد: فعالیت در حوزه اقتصاد مقاومتی در پنج محور بر اساس سیاست‌های درون‌زایی، برون نگری، عدالت بنیان بودن، مردمی بودن و دانش بنیان بودن اقتصاد است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان غربی گفت: تمامی تلاش‌هایی که در این راستا به صورت استانی و ملی صورت می‌گیرد بایستی به نوعی باشد که اگر از شرایط عادی خارج شدیم تاب آوری لازم را داشته باشیم و اگر از مسیر و مدار خارج شدیم بتوانیم اقتصاد استان و کشورمان را به مدار جدید کشانده و به همگان خدمات رسانی کنیم.
وی تأکید کرد: پروژه‌های تحت عنوان جهش تولید و اقتصاد مقاومتی در دو سطح نهایی شده است.
حضرتی‌پر بیان کرد: تعدادی از این پروژه‌ها در سامانه نیپا به عنوان پروژه کلان و فاخر ثبت شده و برخی پروژه‌ها در سطح استانی اجرایی می‌شود که ماهیت تولیدی-خدماتی دارند که بر مبنای تولید خدمت یا کالا است.
وی تصریح کرد: بسیج سازندگی به عنوان یک دستگاه اجرایی در سازمان مدیریت و برنامه ریزی شناخته شده که در صورت اعلام آمادگی از سوی مسئولان مربوطه تعدادی پروژه به این سازمان واگذار خواهد شد.
طرح جامع محرومیت زدایی بسیج سازندگی و دولت به صورت همزمان در کل کشور اجرا می شود و در آذربایجان‌غربی نیز بسیج سازندگی سپاه شهدای استان اعلام آمادگی کرده تا با استفاده از نیروی انسانی و منابع لجستیکی کمک کار دولت در اجرای طرح های مختلف باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر خبرها

اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست