اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست

آوای مرز : بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز آذربایجان غربی با حضور حمیدرضا خان‌محمدی سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، حجت‌الاسلام عسگر دیرباز، نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری، محمد علی‌پور نماینده مردم ماکو و چالدران در مجلس، یاسر رهبردین معاون هماهنگی امر عمرانی استاندار، جواد جنگی مدیرکل آموزش و پرورش، قهرمان رحمانی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، علی آخوندیان مدیرعامل مجمع خیران مدرسه‌ساز آذربایجان غربی، ماموستا مامد کلشی‌نژاد امام‌جمعه اهل سنت ارومیه و تعدادی از خیران مدرسه‌ساز استان در تالار مرکزی ارومیه برگزار شد.

 معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: کلاس‌های کانکسی، سنگی و غیر استاندارد آذربایجان‌غربی با ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار مصوب جدید در سه سال آینده حذف می‌شود.

حمیدرضا خان‌محمدی روز شنبه در بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه ساز آذربایجان غربی افزود: در راستای تکمیل پروژه های مشارکتی درصدد هستیم تا با فروش املاک مازاد و استفاده از ظرفیت خیرین در ساخت مدرسه یک جهش در نهضت مدرسه سازی داشته باشیم.

وی با تاکید بر احیای فعالیت‌های جهادی در مدارس، اظهار کرد: در بحث مدرسه‌سازی، مدرسه‌یاری و تعمیر نگهداری فضاهای آموزشی باید در بین اولیای دانش‌آموزان انگیزه مشارکت را افزایش داد و از حضور افراد صاحب فکر و ایده‌پرداز انقلابی بیش از پیش بهره گرفت.

معاون وزیر آموزش و پرورش و سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: ماندگاری در اذهان دانش آموزان یکی از مهمترین رویکردهای کار خیر در مدرسه سازی است.

خان‌محمدی اضافه کرد: ما از تمام خیرین مدرسه ساز می خواهیم تا در کنار مدارس احداثی خود حضور داشته باشند و بعد از احداث نیز معلمان و اولیای مدرسه را یاری کنند چرا که بزرگترین حضور خیرین در کشور به عنوان یک تشکل غیر دولتی در امر مدرسه سازی است و این یک فرصت منحصر بفرد است.

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری نیز در این آیین بیان کرد: این استان نماد وحدت مذاهب و اقوام مختلف است و خیرین همه پرچمداران این عرصه هستند.

حجت الاسلام عسگر دیر باز افزود: خیّر با الهام خداوندی دست به این اقدام می‌زند و در مسیر فرهنگ و تعالی انسانها تلاش می‌کند.

وی اضافه کرد: این خیرین خواهند توانست در کنار مسوولان قدم‌های بلندتری بردارند ما در دهه ۶۰ مدارس سه و چهارنوبتی داشتیم و با دستگیری خیرین به آموزش و پرورش خدمت بزرگی شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی هم در این جشنواره با بیان اینکه ۳۴ درصد جمعیت استان در روستاها زندگی می‌کنند، اظهار کرد: آذربایجان غربی از نظر تولیدات دامی جزو پنج استان برتر کشور بوده و چندین پایانه مرزی فعال دارد اما از نظر سرانه فضای آموزشی در رتبه ۲۸ کشور با ۴.۱ مترمربع قرار دارد.

یاسر رهبردین گفت: در سفر رئیس‌جمهور به استان اعتبارات خوبی برای مدرسه‌سازی مصوب شد که با تخصیص آن اتفاقات خوبی رقم خواهر خورد.
وی با بیان اینکه در هفته دولت امسال ۴۷ مدرسه به بهره‌برداری رسید، افزود: از این تعداد ۱۲ مورد مدرسه خیرساز بودند و براس دهه فجر نیز چندین مدرسه افتتاح خواهند شد.

نماینده مردم ماکو و چالدران در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به اهمیت ساخت مدارس در روستا اظهار کرد: بنده به خوبی با غم نبود مدرسه در روستاها آشنا هستم چرا که به دلیل نبود مدرسه در مقاطع بالاتر در روستای زادگاهم یک سال مجبور به ترک تحصیل شد.

محمد علی‌پور گفت: در حال حاضر در حوزه انتخابیه بنده نیز ۲۰ روستا با مدرسه کانکسی وجود دارد که امیدواریم با حمایت خیران این مدارس نیز جمع‌آوری شود.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی در این جشنواره با بیان اینکه خیران عشق و محبت به آینده‌سازان کشور را با مدرسه‌سازی به منصه ظهور می‌رسانند، اظهار کرد: مدرسه‌سازی جهادی مقدس است که می‌توان به آن افتخار کرد.

جواد جنگی افزود: مدرسه‌سازی از جمله کارهای خیری است که ثواب آن حتی پس از فوت فرد نیز شامل حالش شده و باقی‌الصالحات برای خیران محسوب می‌شود.

مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان غربی نیز در این آیین گفت: ۱۳۸ مدرسه کانکسی در ۲ سال گذشته جمع آوری و فضاهای آموزشی تبدیل به احسن شده است.

قهرمان رحمانی ادامه داد: آذربایجان غربی نیازمند پنج هزار کلاس درس است تا به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی دست یابد.

مدیرعامل مجمع خیران مدرسه‌ساز آذربایجان غربی هم با اشاره به اینکه فرهنگ، پایه و اساس توسعه یک کشور است، گفت: اگر فرهنگ یک جامعه اصلاح شود بسیاری از مشکلات آن حل خواهد شد که این نیز مستلزم آموزش است.

آخوندیان بابیان اینکه تعداد خیران مدرسه‌ساز  استان چهار هزار و ۴۲۰ نفر است، عنوان کرد: از سال ۱۳۷۷ تاکنون به همت خیران یک هزار و ۶۶۲ مدرسه با هفت هزار و ۹۱۷ کلاس درسی ساخته شده که هزینه آنها برابر با ۹۹۰ میلیارد تومان است.

وی اظهار کرد: در نخستین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان ارزش ریالی تعهدات خیران برای ساخت مدرسه برابر با یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بود که جشنواره بیست و چهارم این رقم به ۲۶۶ میلیارد تومان رسیده است.

این آیین با تجلیل از خیرین استانی و رونمایی کتاب نوشته شده درباره زندگی یکی از خیرین مدرسه ساز استان که نسبت به احداث مجتمع آموزشی مرحومه سکینه نمکی خوی اقدام کرده بود، ادامه یافت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر خبرها

اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست