اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست

آوای مرز : معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اذربایجان غربی بر لزوم اجتماعی سازی عرصه سلامت بعنوان مهمترین گام در راستای ارتقای سطح سلامت جامعه تاکید کرد.

دکتر جلال غفارزاده در نخستین مجمع سلامت شهرستان سلماس که باحضور مسئولین استانی و شهرستانی و جامعه پزشکی و خیرین و سلامت این شهرستان برگزار شد، گفت: طرح تحول سلامت در کشور توانست اثرات بسیار خوبی در ارتقای سطح خدمات بهداشتی و درمانی داشته باشد.

غفارزاده بیان کرد: قبل از طرح تحول سلامت وضعیت مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستان‌های استان رضایت بخش نبود و امکانات و شرایط موجود پاسخگوی نیاز شهروندان نبود ولی با آغاز طرح تحول سلامت، شاخص های بهداشتی و درمانی استان بهبود یافت.

وی افزود: ایجاد دسترسی توام با عدالت مردم به انواع خدمات بهداشتی و پزشکی در اقصی نقاط کشور از جمله اهداف مهم این طرح است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی تصریح کرد: اجتماعی سازی عرصه سلامت و استفاده از ظرفیتهای مردمی مهمترین نقش در ارتقای سلامت جامعه و افزایش شاخص امید به زندگی در بین مردم را دارد.

غفارزاده اظهار کرد: نباید فقط به حوزه درمان توجه داشته باشیم؛ بلکه باید در حوزه پیشگیری و اگاهی سازی بیماری هایی همچون دیابت و فشارخون و بیماریهای قلبی اقدامات جدی انجام دهیم .

وی تصریح کرد: باید با آگاهسازی، فرهنگسازی و آموزش به مردم از بیمارشدن آنان جلوگیری کنیم که این کار هزینه کمتری هم بر روی دوش دولت و هم مردم خواهد داشت.

مشکل کمبود داروخانه های شبانه روزی در سلماس برطرف شود

فرماندار سلماس هم گفت: شهرستان سلماس در خصوص فعالیت داروخانه های شبانه روزی با مشکل مواجه است و مسئولین امر باید در خصوص حل این مشکل تصمیمات لازم را اتخاذ کنند.

مرتضی اصغری افزود : امروز درسایه تلاشهای ستودنی جامعه پزشکی کشور، ایران در بحث توریسم درمانی به یکی از کشورهای موفق تبدیل شده است.

اصغری بیان کرد: فعالیت های خیرین سلامت و جامعه پزشکی سلماس در ارتقای شاخص های بهداشتی شهرستان قابل تقدیر است، بطوریکه این عزیزان با احداث درمانگاه های خیریه و مراکز جامع سلامت توانسته اند برگ زرینی در خدمت به مردم عزیز سلماس از خود به یادگار بگذارند.

فرماندار سلماس با اشاره به وجود مشکل کمبود داروخانه های شبانه روزی در سلماس خاطرنشان کرد: به ازای هر۵۰هزارنفر جمعیت یک داروخانه شبانه روزی باید در شهر ایجاد شود ولی درحال حاضر فقط یک داروخانه شبانه روزی داریم و به زودی دومین داروخانه شبانه روزی هم راه اندازی خواهد شد ولی شهرستان همچنان نیازمند داروخانه های شبانه روزی بیشتر است و مسئولین بهداشت و درمان استان و شهرستان در این خصوص باید اقدامات لازم را داشته باشند.

وی با اشاره به نیازمندی های درمانی سلماس تصریح کرد: بهره مندی بیماران سلماسی بستری در بیمارستان خاتم الانبیای این شهرستان از دستگاه سی تی اسکن یکی از دغدغه ها و مطالبات بحق همشهریان عزیزمان است و از مسئولین امر می خواهیم نسبت به این موضوع توجه ویژه داشته باشند.

پوشش ۷۰ درصدی غربالگری دیابت در سلماس

رییس شبکه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سلماس  نیز گفت: خیرین سلامت سلماسی رتبه نخست آذربایجان غربی را در مشارکت در این حوزه به خود اختصاص داده اند.

حمیدرضا جباری با بیان گزارش عملکردی از سیمای بهداشتی شهرستان گفت: شهرستان سلماس با دارا بودن بیش از ۱۰۱هزارنفر جمعیت شهری و بیش از ۹۳هزارنفر جمعیت روستایی دارای ۸مرکز جامع سلامت روستایی، ۲مرکز جامع سلامت شهری و روستایی، ۳مرکز جامع سلامت شهری، ۵پایگاه سلامت ضمیمه، ۶پایگاه سلامت غیرضمیمه، ۷۰خانه بهداشت، ۱آزمایشگاه ستادی و ۱مرکز اموزش بهورزی است .

وی با اشاره به فعالیتهای قابل توجه خیرین سلامت در سلماس تصریح کرد: خیرین سلامت سلماس با مشارکت ۶۰میلیارد ریالی در عرصه بهداشت و سلامت شهرستان، رتبه نخست آذربایجان غربی را به خود اختصاص داده اند .

جباری با اشاره احداث مرکز جامع سلامت خیرساز دکترصمدزاده در این شهرستان، اظهار کرد: روند احداث این مرکز سلامت خیرساز تمام شده است و در دهه فجر سال جاری افتتاح خواهد شد.

رییس شبکه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سلماس بیان کرد: سلماس در شاخص مرگ و میر کودکان زیر ۵سال از متوسط کشوری(۱۵درصد) پایین تر بوده و شاخص ۱۴٫۴درصدی را به خود اختصاص داده است .

وی افزود: تاکنون به کمک تلاشگران عرصه سلامت موفق شده ایم پوشش ۷۰ درصدی غربالگری دیابت و ۷۴درصدی فشارخون را در میان مردم شریف شهرستان سلماس محقق نماییم. /ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر خبرها

اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست