اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست

آوای مرز : رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان آذربایجان غربی اظهار کرد: امروزه نبود نیروی کار ماهر برای واحدهای صنعتی و تولیدی به یک معضل تبدیل شده است و برگزاری دوره های آموزشی و مهارت آموزی تخصصی برای داوطلبان اشتغال در واحدهای صنعتی یک نیاز است.

در راستای بسط و توسعه آموزش های فنی و حرفه ای و هم افزایی در استفاده از توانایی ها و امکانات طرفین و همچنین برای ارتقای سطح بهره وری و مهارت آموزی نیروی کار واحدهای صنعتی، معدنی و تولیدی استان تفاهم نامه همکاری آموزشی بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان غربی و سازمان صنعت، معدن و تجارت منعقد شد.

در این مراسم غلامرضا بابایی رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان آذربایجان غربی اظهار کرد: امروزه نبود نیروی کار ماهر برای واحدهای صنعتی و تولیدی به یک معضل تبدیل شده است که برگزاری دوره های آموزشی و مهارت آموزی تخصصی برای داوطلبان اشتغال در واحدهای صنعتی یک نیاز است و واحدهای صنعتی نیز می توانند نیروی انسانی مورد نیاز خود را از بین این داوطلبان انتخاب کنند.

وی افزود: در دنیا نیروی کار ماهر به عنوان یک دارایی قابل ارزیابی محسوب می شود و این باید در تمام واحدهای صنعتی، معدن وتولیدی کشور نیز نهادینه شود و قبل از ورود یک نیروی کار به چرخه تولید باید آموزش ها و مهارت آموزی لازم را کسب کند تا در حین تولید مهارت کافی وبهروری مورد نیاز را داشته باشد.

بابایی گفت: اگر بخواهیم به سمت و سوی بهره وری حرکت کنیم لازمه اش این است که جریان دانش در سازمان ها وجود داشته باشد چه سازمان های اداری و چه سازمان های تولیدی، اکنون رقابت در عرصه تولید و فروش در سطح بین المللی بسیار سنگین شده است و واحدهای صنعتی استان برای باقی ماندن در این رقابت باید به سمت دانش افزایی و دنش بیان شدن حرکت کنند تا از چرخه تولید و بازار حذف نشوند.

رییس صمت آذربایجان غربی تصریح کرد: این تفاهم نامه ها باید به مرحله اجرا در آیند با توجه به اینکه چشم انداز افق ۱۴۰۴ برای استان ما روشن و مطلوب است؛ در چند سال آیند شاهد بیش از یک میلیون مهاجر به عنوان سرمایه گذار، کارآفرین و کارکن به استان خواهیم بود. با توجه به اینکه عناصر اصلی مورد نیاز برای تولید اعم از خاک، آب و زیرساخت ها در آذربایجان غربی مهیا می باشد.

محمد سلیم عباسی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای آربایجان غربی در خصوص جزئیات آن گفت : این تفاهم نامه با هدف با هدف همکاری و مشارکت در برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی ، امکان سنجی تاسیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای جوارکارگاهی و بین کارگاهی ، افزایش حرفه های آموزشی مورد نیاز سازمان صمت و انجمن های زیر مجموعه آن،این تفاهم نامه در ۷ ماده و ۲۶ بند و یک تبصره تنظیم شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر خبرها

اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست