اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست

آوای مرز : بنا بر تاکید معاون وزیر صمت؛ «مرغداران در قبال دریافت نهاده دولتی باید به مقدار نهاده ای که دریافت کرده اند مرغ کشتار تحویل کشتارگاه ها دهند»، اما رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان آذربایجان غربی می گوید:«بررسی عملکرد و تولید روزانه کشتارگاه های مرغ استان نشان می دهد که تحویل تعداد مرغ زنده به این واحدها کمتر از آمار اعلامی بوده و کشتار روزانه واحدهای کشتار کننده نسبت به آبان ماه کاهش ۵۰ درصدی دارند».

عباس تابش معاون وزیر صمت در پی بحران مرغ در بازار آذربایجان غربی اظهار کرد: صدر در صد نهاده های مورد نیاز مرغداری های کشور با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی تأمین و در اختیار تولید کنندگان قرار گرفته است.

او افزود: هرکالایی که با استفاده از ارز دولتی وارد یا تولید شود متعلق به دولت بوده و باید مطابق نرخ مصوب دولتی توزیع گردد و تولید کنندگانی که به قصد سوء استفاده از عرضه کالا با قیمت مصوب خوداری کنند مطابق قانون برخورد خواهد شد.

تابش تأکید کرد: مرغداران در قبال دریافت نهاده دولتی باید به مقدار نهاده ای که دریافت کرده اند مرغ کشتار تحویل کشتارگاه ها دهند، در صورت مشاهده هرگونه تخلف در عرضه مرغ زنده جهت کشتار از سوی مرغداران برخورد و به عنوان ایجاد اخلال در نظام اقتصادی کشور مستقیم به دادستانی معرفی و از ارائه نهاده با یارانه دولتی در مراحل بعدی به این افراد جلوگیری به عمل خواهد آمد.

معاون وزیر صمت ، مدیر عامل و رییس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان اضافه کرد: گوشت مرغ تولید شده در کشتارگاه ها باید در سامانه تجارت ثبت شود و سازمان صمت استان مسئولیت نظارت بر توزیع مقدار ثبت شده در این سامانه می باشد و با تولید کنندگانی که تولیدات خودرا در این سامانه ثبت نکنند به عنوان توزیع خارج از شبکه مطابق قانون نظام صنفی برخورد خواهد شد.

تابش در خصوص تأمین روغن نباتی استان نیز عنوان کرد: هم اکنون ۵۰۰ هزار تن روغن نباتی خام در بنادر کشور موجود است که جهت تصفیه و عرضه در بازار تحویل کارخانجات روغن کشی کشور خواهد شد و همچنین برای حل مشکل روغن نباتی مورد نیاز استان که با توجه به ذائقه مصرف مردم استان بیشتر است افزایش خواهیم داد.

غلامرضا بابایی رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان آذربایجان غربی نیز گفت: با توجه به بررسی هایی که از عملکرد و تولید روزانه کشتارگاه های مرغ استان به عمل آمده است تحویل تعداد مرغ زنده به این واحدها کمتر از آمار اعلامی بوده و کشتار روزانه واحدهای کشتار کننده نسبت به آبان ماه کاهش ۵۰ درصدی دارند.

وی افزود: نظارت بر نحوه تولید و توزیع گوشت مرغ با همکاری نهاد های مرتبط از مرغداری تا سطح عرضه با شدت بیشتری پیگیری شد که کم کم بازار به سمت عادی سازی سوق داده می شود و همشهریان عزیز نیز تا حد امکان با توجه به نیاز خود خرید کنند و از خرید مازاد خوداری نمایند تا بازار به آرامش نسبی برسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر خبرها

اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست