اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست

آوای مرز : سرپرست جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌غربی از جاری شدن سیل و آب‌گرفتگی در شهرستان‌های چایپاره، خوی و پلدشت خبر داد.

حمید محبوبی با اشاره به بارش تابستانی باران، گفت: ۵ تیم عملیاتی از نجاتگران هلال‌احمر شهرستان چایپاره، در حال امدادرسانی به متاثرین از سیل و آب‌گرفتگی در شهر چایپاره و روستاهای بسطام، بابل‌آباد و خاتون‌آباد هستند.

وی ادامه داد: در شهرستان خوی نیز به دلیل بسته شدن راه‌های دسترسی به روستاهای متاثر از سیل، عملیات امدادرسانی به سختی ادامه دارد.

محبوبی یادآور شد: عوامل راهداری در حال باز کردن مسیرهای مسدود شده هستند.

وی در خصوص سیل و آب‌گرفتگی در شهرستان پلدشت نیز گفت: ۲ تیم عملیاتی نجاتگران هلال‌احمر شهرستان پلدشت در حال امدادرسانی به متاثرین در شهرک ارس هستند.

۱۴۰ نفر از اهالی در معرض خطر

سرپرست جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی گفت: بارش باران سیل آسای در شمال استان سبب شد ۱۴۰ نفر از اهالی روستاهای شهرستان چایپاره در معرض خطر قرار گیرند.

حمید محبوبی افزود:  بر اثر بارش باران سیل آسای شمال استان آذربایجان غربی در شهرستان چایپاره، عصر روز جمعه ۱۳مردادماه ۱۴۰۲، آبگرفتگی منازل و برخی معابر و بخش‌ها به ندای امداد هلال‌احمر گزارش و بلافاصله تیم های عملیاتی امدادی برای امدادرسانی به مناطق حادثه دیده اعزام شدند.

او ادامه داد:  به دنبال وقوع سیل و آبگرفتگی در شهرستان چایپاره، ۶ تیم عملیاتی از این شهرستان در شهر قره ضیاالدین و سه روستای بسطام، بابل آباد و تاج خاتون اقدام به ارزیابی و تخلیه آب منازل مسکونی کردند.

محبوبی گفت: در روستاهای بسطام، تاج خاتون و بابل آباد و شهر قره ضیاالدین  شهرستان چایپاره ۳۵ منزل مسکونی مورد ارزیابی قرار گرفت و در ۱۵ منزل مسکونی تخلیه آب انجام شد.

نجات ۲۵ نفر از ارتفاعات شهرستان خوی

سرپرست هلال احمر آذربایجان غربی در ادامه بیان کرد: ساعت ۱۹:۵۰ دقیقه روز جمعه ۱۳ تیرماه ۱۴۰۲؛ به دنبال گزارشی مبنی بر گرفتاری کوهنوردان چند گروه کوهنوردی در ارتفاعات روستای قریس(بی بی شهربانو) شهرستان خوی که بدون توجه به هشدارهای  هواشناسی بر احتمال بارش باران به ارتفاعات صعود کرده بودند ،۲ تیم امداد نجات هلال احمر خوی به محل حادثه اعزام شدند.

او افزود: این عملیات با توجه به صعب العبور بودن مسیر و مسدود بودن مسیرهای دسترسی خودرویی به علت سیل و ریزش کوه به صورت پیاده و طی ۵ کیلومتر توسط نجاتگران انجام شد.

به گفته محبوبی؛ در نهایت پس از رسیدن نجاتگران بر بالین کوهنوردان و تحویل اقلام زیستی (پتونجات، پتو معمولی) و مواد غذایی ، آنها به منطقه امن منتقل شدند و  این عملیات تا ساعت ۵/۳۰ دقیقه بامداد امروز شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ ادامه داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر خبرها

اینجا محل تبلیغات شماست

اینجا محل تبلیغات شماست